University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Priprema za tržište rada

Udruga studenata VERN'a uspješno održala ciklus „Pametnih radionica“ o pripremi za tržište rada

Udruga studenata VERN'a uspješno je održala ciklus „Pametnih radionica“ kojima je cilj pripremiti VERN'ove studente za još uspješniju integraciju na tržište rada.

Riječ je o projektu koji se sastoji od ukupno tri radionice na različite teme i situacije, koje su sastavni dio potrage za zaposlenjem nakon studija:

  1. Životopis i motivacijsko pismo – radionica je održana 21. ožujka, a polaznici su saznali kako ispravno napisati životopis i motivacijsko pismo.
  2. Društvene mreže – radionica je održana 29. ožujka, a na njoj su se obrađivale najčešće pogreške koje studenti čine na profilima društvenih mreža, koje poslodavci često provjeravaju kod aplikacija za posao.
  3. Intervju za posao – zadnja radionica održana 10. travnja, na kojoj su studenti uz pomoć stručnjaka iz prakse naučili kako se riješiti treme i nesigurnosti prilikom intervjua za posao.

Na prvom ciklusu radionica sudjelovalo je ukupno 39 VERN'ovih studenata, koji su upijali korisna i primjenjiva znanja od Ivana Jovića, stručnjaka za ljudske potencijale iz tvrtke Vertiv te predavačica na VERN'ovim studijima Maje Marković Mileusnić i Ivane Vrhovski (voditeljica Odjela za ljudske resurse).

Potaknuti velikim interesom studenata članovi Udruge studenata VERN'a već su započeli s planiranjem programa idućeg ciklusa, koji će se održati prema sljedećem rasporedu:

  • 15. svibnja – Životopis i motivacijsko pismo (Maja Marković Mileusnić i Ivana Vrhovski)
  • 22. svibnja – Društvene mreže (Maja Marković Mileusnić i Ivan Jović)
  • 29. svibnja – Intervju za posao (Maja Marković Mileusnić i Ivana Vrhovski)

Radionice su potpuno besplatne, a za detaljnije informacije i prijave možete se obratiti na email adresu udruga.studenata.verna@gmail.com (uz prijavu je potrebno poslati i svoj životopis).

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Udruga studenata VERN'a
 
Datum objave: 13.4.2018.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Udruga-studenata-VERNa, Pametne-radionice
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh