University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti








Upoznavanje studija

Uoči početka nastave održano druženje studenata VERN'ovih specijalističkih diplomskih studija

Uoči početka ljetnog semestra i početka nastave na diplomskih studijima, na VERN'u je održan „Dan orijentacije specijalističkih diplomskih studija“, tradicionalno druženje studenata diplomskih studija s kolegama i članovima akademske zajednice. 

Studentima je dobrodošlicu poželjela prodekanice za studije mr. sc. Višnja Grozdanić koja im je predstavila svih šest VERN'ovih specijalističkih diplomskih studija i njihove voditelje – IT menadžmentMenadžment održivog razvoja turizmaPoduzetnički menadžmentRačunovodstvo i financijeUpravljanje ljudskim potencijalima te Upravljanje poslovnim komunikacijama – te ih je upoznala s programom „Tvrtke-partneri“, kao i načinom odabira izbornih predmeta, među kojima je također i Design thinking

A upravo im je predavač Design thinkinga na VERN'u, ali i još dva izborna predmeta Digital marketing i Business model canvas & lean startup, međunarodno priznati stručnjak Oliver Kempkens, putem video poruke predstavio globalni koncept design thinkinga, kojeg će izučavati u okviru nastave na studijima. 

S uvjetima studiranja te načinima prijave i polaganja ispita upoznala ih je Ana Belić, voditeljica internih komunikacija, a nakon fotografiranja za Iksice studenti su druženje nastavili u kantini. 

Dragi studenti diplomskih studija, želimo vam uspješno studiranje!

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 2.3.2018.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Dan-orijentacije-diplomskih-studija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh