University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Uspješnice

Večernji list: Nakon sportske, naša kolegica Suzana Skoko razvila uspješnu poslovnu karijeru

Suzana Skoko, VERN'ova diplomantica Ekonomije poduzetništva, tijekom svoje sportske karijere postala je jedna od najboljih hrvatskih streličarki. Njezine su discipline bile gađanje zračnom puškom i MK puškom, a postigla je mnoštvo zapaženih rezultata: 5. mjesto na OI u Barceloni 1992., 12. mjesto na OI u Atlanti 1996., srebrna medalja na Europskom prvenstvu u Brnu, itd.

Nakon profesionalnog sporta, naša je kolegica zakoračila u poslovni svijet te je vrlo brzo izgradila i uspješnu međunarodnu karijeru. Za Večernji list je prepričala kako je prvo radila u modi i poslovanju s nekretninama, a zatim je za jednu medijsku agenciju iz Belgije, kao regionalna voditeljica, pratila ekonomske investicije u Mongoliji, Armeniji, Botswani i Zambiji. Trenutno prati investicije u Ruandi, a nakon toga putuje u Dubai.

U razgovoru za Večernji list najavila je i povratak u Zagreb, a više detalja o poslovnom putu naše kolegice pročitajte u priloženom članku.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Večernji list
 
Datum objave: 6.3.2015.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: vern-alumni, VERN-uspješnice, Suzana-Skoko, međunarodna-karijera
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh