University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Akademska suradnja

Veleučilište VERN' i Institut za razvoj i međunarodne odnose potpisali sporazum o akademskoj suradnji

Veleučilište VERN' i Institut za razvoj i međunarodne odnose (IRMO) iz Zagreba potpisali su Sporazum o akademskoj suradnji. Sporazum su potpisali Ozren Jureković, o. d. dekana VERN'a i dr. sc. Sanja Tišma, ravnateljica IRMO-a.

Sporazum je potpisan na temelju prepoznatih zajedničkih interesa, podudarnosti poslovnih ciljeva i međusobnog uvažavanja, a njime je definirana suradnja na područjima: istraživanja i razvoja, stručnih skupova i izdavaštva, razmjene i mobilnosti istraživača i nastavnika, aktivnosti studenata, cjeloživotnog obrazovanja te ostalih oblika suradnje od zajedničkog interesa.

Cilj suradnje je unapređenje zajedničkog znanstvenog i stručnog istraživačkog rada, podizanje kvalitete postojećih i razvoja novih studijskih programa, prilagođenih poslovnom okruženju i potrebama razvoja struke i tržišta rada, te intenziviranje razmjene i mobilnosti studenata, nastavnika i istraživača.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 19.7.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, suradnja, ozren-jurekovic, Istraživanje-i-razvoj, akademska-suradnja, Institut-za-razvoj-i-međunarodne-odnose, IRMO, VERN-IRMO-suradnja, mobilnost-studenata-i-nastavnika, Sanja-Tišma, međunarodni-odnosi
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh