University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Dan otvorenih vrata

VERN' Open

Zagreb, 9. travnja – Preko 150 kandidata i njihovih roditelja iskoristilo je priliku da se na Danu otvorenih vrata iz prve ruke upozna s VERN'om – prostorom, ljudima, studijskim programima, stipendijskim programom i izvannastavnim sadržajima.

U prepunoj dvorani 200 na 2. katu VERN'ovih prostora u Importanne Galleriji kandidatima su se obratili dekan VERN'a, mr. sc. Goran Radman i mr. sc. Višnja Grozdanić, prodekanica za nastavu, a svoja iskustva s kandidatima i njihovim gostima podijelili su sadašnji i bivši studenti Tea Gagro, Alen Kišić i Kristijan Pakšec, kao i poduzetnik Željko Mavrović.

Uz popratne brošure, primjerke najnovijeg broja VERN'uma, newslettera VERN'a i ZSM-a koje su dobili, kandidati su mogli pogledati promo filmove, prošetati se prostorima na 1. i 2. katu, zaviriti u suvremeno uređene multimedijalne učionice, studijsku knjižnicu, kantinu, zbornicu, popričati s predavačima, bivšim i sadašnjim studentima, upoznati se sa studijskim programima, programima sporta i kulture, mogućnostima za dobivanje stipendije i udahnuti atmosferu drugačijeg obrazovanja zbog kojeg VERN' ima izuzetno mjesto u hrvatskom visookobrazovnom sustavu.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 10.4.2010.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, goran-radman, Višnja-Grozdanić, Kristijan-Pakšec, Alen-Kišić, dan-otvorenih-vrata, željko-mavrović, tea-gagro
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh