University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Održana svečana dodjela priznanja Superbrands

VERN' postao prvi hrvatski akademski Superbrand

ZAGREB, 27. siječnja – Treća svečana dodjela priznanja Superbrands Hrvatska održana je u u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu. Gotovo 300 uzvanika, osoba iz poslovnog svijeta, medija i javnog života, kao i predstavnici organizacije Superbrands iz drugih zemalja, prisustvovali su ovoj javnoj promociji najmarkantnijih hrvatskih brandova. Hrvatski Superbrandovi, tržišne marke koje su dobile uglednu međunarodnu titulu Superbrands, primili su priznanja za postignuti izvanredni uspjeh u protekloj, 2009. godini. Među njima se ove godine po prvi put našao i VERN', postavši tako prvim hrvatskim akademskim Superbrandom.

Čak 1.000 domaćih i stranih brandova našlo se na ovogodišnjoj listi finalista koja je pripremljena u suradnji s vodećim agencijama za istraživanje tržišta (AC Nielsen, AGB Nielsen, GfK, Hendal, Puls, Prizma, MEMRB).

Prema glasovima Stručnog vijeća koje čine vodeći marketinški, poslovni i akademski stručnjaci te predstavnici medija, kao i prema glasovima više od 20.000 potrošača, gotovo 200 domaćih i stranih brandova zaslužilo je status Superbrands, od kojih je 67 odlučilo aktivno sudjelovati u projektu.

Na svečanoj ceremoniji predstavljeno je i treće elektronsko izdanje hrvatske Superbrands publikacije koja opisuje svojevrsne branding studije svih Superbrandova koji su se odlučili aktivno uključiti u projekt. Branding studije daju uvid u samu srž tržišnih marki, osvrćući se na njihove početke, tržište na kojem djeluju, dinamiku njihova rasta te genezu tržišne prepoznatljivosti kojom se odlikuju.

 

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 9.2.2010.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, SUPERBRANDS-CROATIA-2009, superbrand
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh