University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Kakav je inovacijski kapacitet vaše tvrtke?

VERN', Sense Consulting i Lider provode drugo istraživanje o inovativnosti tvrtki u Hrvatskoj

VERN', savjetnička tvrtka SenseConsulting i poslovni tjednik Lider zajednički provode drugo sveobuhvatno istraživanje inovacijskog kapaciteta hrvatskih tvrtki "Hrvatski kvocijent inovativnosti - HKI".

Tvrtke se za sudjelovanje u istraživanju mogu prijaviti samostalno, ispunjavanjem standardiziranog online upitnika na službenoj internetskoj stranici projekta

www.inovativnost.hr/upitnik.

Prikupljanje podataka provodi se do 15. ožujka 2013. godine, a tvrtke će na temelju rezultata moći preispitati svoje inovacijske procese i načine upravljanja inovativnošću, saznati kako poboljšati svoju inovativnost, te sudjelovati u nominaciji za osvajanje nagrade Hrvatski kvocijent inovativnosti. Nagrade će se dodjeljivati najboljim tvrtkama iz različitih kategorija (male, srednje i velike tvrtke), prema kvocijentu inovativnosti, a bit će nagrađene zlatnom, srebrnom i brončanom HKI statuom, te prepoznate kao lideri inovativnosti u Hrvatskoj za 2012. godinu.

Prvo se istraživanje uz uporabu najbolje međunarodne prakse, provodilo metodologijom koju su vodeći domaći stručnjaci za inovacije posebno razvili za tu svrhu. Na osnovi dobivenih rezultata bila su pripremljena zasebna izvješća za svaku tvrtku sudionicu istraživanja, koja su uključivala mnoštvo specifičnih preporuka za poboljšanje inovativnosti svake pojedine tvrtke.

Rezultati istraživanja će u obliku završne studije, biti objavljeni u tjedniku Lider, na internetskim stranicama VERN'a i SenseConsultinga, te na internetskoj stranici projekta.

Sve zainteresirane tvrtke koje žele sudjelovati u istraživanju, upitnik mogu pronaći na internetskoj stranici www.inovativnost.hr/upitnik.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 23.2.2013.
 
Ključne riječi: VERN, lider, tjednik-Lider, konkurentnost, HKI, Sense-Consulting, Hrvatski-kvocijent-inovativnosti, inovativnost, Sense-savjetovanje, istraživanje-Hrvatski-kvocijent-inovativnosti, inovativnost-tvrtki-u-Hrvatskoj, inovativnost-hrvatskih-tvrtki, Sense
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh