University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Suradnja u području turizma

VERN' sudjeluje u razvoju turističke strategije grada Karlovca

Veleučilište VERN' sudjelovat će u izradi prve "Strategije razvoja turizma grada Karlovca do 2020. godine". Projekt su u uredu karlovačkog gradonačelnika potpisali prvi čovjek Karlovca i predsjednik Turističke zajednice, Damir Jelić, dekan VERN'a, Goran Radman, dekan Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, Jože Perić, te dekan karlovačkog Veleučilišta, Branko Wasserbauer.

Strategija razvoja bit će gotova do početka slijedeće godine, a cilj projekta je u suradnji sa visokoobrazovnim ustanovama, analizirati pravo stanje na tržištu, definirati potencijale razvoja, te kroz komunikaciju sa svim dionicima, osmisliti inovativne metode turističkog razvoja Karlovca i okolice. Želja Karlovčana je privući što veći broj turista, koji kroz grad ili pored njega tijekom ljetnih mjeseci putuju prema moru, a strategija će odrediti jasan smjer razvoja kontinentalnog turizma i aktiviranje svih turističkih potencijala u Karlovcu.

Dekan Radman je izjavio kako Karlovac s okolicom posjeduje značajne resurse za razvoj kontinentalnog turizma, te vjeruje da će VERN' svojim kompetencijama uspješno pridonijeti razvoju inovativnog i poduzetničkog turizma u gradu.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: KAportal.hr
 
Datum objave: 20.6.2011.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, goran-radman, turizam, Karlovac, Damir-Jelić, Jože-Perić, Branko-Wasserbauer, Strategija-razvoja-turizma, turistička-strategija, turizam-u-Karlovcu, turistički-razvoj-Karlovca, suradnja-na-području-turizma
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh