University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Istraživanje o kvaliteti

VERN'ove profesorice predstavile svoja istraživanja na međunarodnom simpoziju o kvaliteti

VERN'ove profesorice dr.sc. Diana Plantić Tadić i dr.sc. Jadranka Ivanković sudjelovale su na 13. Međunarodnom simpoziju o kvaliteti koji se nedavno održao u Solinu. Naše su profesorice pred brojnim međunarodnim stručnjacima za kvalitetu predstavile svoje radove, "Spiralni procesni model upravljanja marketingom i upravljanja kvalitetom - konceptualni okvir" te "Istraživanje zadovoljstva potrošača kao polazište za uvođenje poboljšanja kvalitete usluga", za koje su primile pohvale sudionika.

Simpozij pod nazivom "Kvaliteta i društvena odgovornost", u organizaciji Hrvatskog društva menadžera kvalitete (HDMK), okupio je oko 150 znanstvenika i stručnjaka koji se bave različitim aspektima sustava upravljanja sa gotovo svih hrvatskih sveučilišta, te iz inozemstva.

Najveći broj pristiglih znanstvenih i stručnih radova odnosio se na Kvalitetu u obrazovanju, Kvalitetu u proizvodnji i građevinarstvu, Kvalitetu i konkurentnost, te Kvalitetu i društvenu odgovornost, iz čega se daje naslutiti u kojim se gospodarskim sektorima rad na kvaliteti uočava kao prilika za poboljšanje.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 22.3.2012.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Jadranka-Ivanković, upravljanje-kvalitetom, Diana-Plantić-Tadić, istraživanje-kvalitete, simpozij-o-kvaliteti
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh