University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Weekend Media Festival

VERN'ovi studenti i profesori sudjelovali na Weekend Media Festivalu

Studenti i profesori s Veleučilišta VERN' i ove su godine posjetili Weekend Media Festival, najveće regionalno okupljanje medijskih i komunikacijskih stručnjaka, gdje su sudjelovali na brojnim predavanjima, panelima i radionicama.

Na ovogodišnjem festivalu voditeljica VERN'ovog prijediplomskog studija Novinarstva i programska savjetnica Weekend Media Festivala, Iva Biondić, vodila je reviju izbora najbolje regionalne marketinške produkcije i oglašivačke prakse, pod nazivom "BalCannes". Studentica novinarstva Gala Svilan i VERN'ova prvostupnica novinarstva, a danas novinarka Tportala, Katarina Zorić vodile su radionicu "Nova medijska zanimanja" na kojoj su ugostile Gabriel Dancea, urednika interaktive u The Guardianu u SAD-u i Conor White-Sullivana, šefa HuffingtonPost Labs-a.

Na petom Weekend-u koji se od 20. do 23. rujna održao u Rovinju, komunikacijski stručnjaci iz regije i svijeta diskutirali su o aktualnim medijskim trendovima, te o brojnim temama, od filma, sporta, medija, glazbe, novih tehnologija, načina financiranja medija i startup projekata do marketinga.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Pepermint, Sitana Omer
 
Datum objave: 23.9.2012.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, weekend-media-festival, Novinarstvo, odnosi-s-javnošću, vernovi-studenti-i-profesori-sudjelovali-na-weekend-media-festivalu, WMF, studenti-na-weekend-media-festivalu, komunikacije, mediji
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh