University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
#EducationmeetsBusiness

VERN'ovi studenti na Future Tense konferenciji stjecali dodatna znanja o trendovima budućnosti

VERN'ovi su studenti sudjelovali na futurološkoj konferenciji Future Tense, koja se 2. listopada održala u zagrebačkoj Laubi – kući za ljude i umjetnost. U pratnji predavačice Nataše Jeličić, naši studenti preddiplomskih studija novinarstva i odnosa s javnošću slušali su predavanja nekih od najcjenjenijih futurologa današnjice, poput Gerda Leonharda, Arica Dromija, Davida Bircha i Morgaine Gaye.

Leonhard i Dromi bavili su se razvojem medija i pametnih gradova u budućnosti, kao i budućnošću medijskih platformi te implementacijom umjetne inteligencije u svakodnevnom životu. Birch se osvrnuo na budućnost financija i kriptovaluta, dok je Morgaine Gaye, predavačica na sveučilištima u Velikoj Britaniji i Švedskoj, svoje predavanje temeljila na razvoju prehrambene industrije i općenitoj budućnosti hrane.

Uz predavanja renomiranih futurologa, Future Tense je ugostio i predsjednike uprava nekih od najvećih domaćih i regionalnih kompanija koji su razmjenili dojmove o trendovima budućnosti na CEO Future Panelu. 

(pripremio: Luka Boždar)

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: http://www.prglas.com
 
Datum objave: 5.10.2018.
 
Ključne riječi: Future-Tense-konferencija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh