University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
PR Praktikum

VERN'ovi studenti odnosa s javnošću prezentirali komunikacijske planove za „organizacije-klijente“

Studenti 3. godine VERN'ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija, u okviru izbornog predmeta PR Praktikum, održali su završno predstavljanje komunikacijskih planova koje su tijekom ljetnog semestra izradili za „svoje klijente“.

Naime, studenti su bili raspoređeni u četiri tima te su za četiri klijenta – Ured Europskog Parlamenta u Republici HrvatskojRazvojnu agenciju Velike Gorice – VEGORAHrvatsku obrtničku komoru te nevladinu organizaciju Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR) – izradili komunikacijske planove na temu izazova s kojima se ti klijenti suočavaju u komuniciranju prema internim i eksternim javnostima.

Tako je za Ured Europskog parlamenta u RH, tim pod nazivom „Arbitrium PR“ izradio plan za povećanje izlaznosti mladih na predstojeće izbore za Europski parlament 2019., dok je tim „Dexter's PR Lab“, za VEGORU osmislio aktivnosti za povećanje vidljivosti kod ciljane publike.

Tim „I'm PR“ je za klijenta , nevladinu organizaciju DOOR osmislio plan komunikacijskih aktivnosti čiji je cilj afirmacija ulaganja u obnovljive izvore energije među građanima, a za HOK-ov projekt Zajedničke nabave, koji je usmjeren prema obrtnicima, tim „24/7“ je predložio niz komunikacijskih strategija i taktika.

Završnoj prezentaciji planova prisustvovali su i predstavnici „organizacija-klijenata“, koji su pohvalili inovativnost predloženih ideja i naveli kako ih planiraju implementirati u svrhu poboljšanja komunikacije s ciljanim javnostima.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 6.6.2018.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Odnosi-s-javnošću-i-studij-medija, PR-praktikum
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh