University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Terenska nastava

VERN'ovi studenti odnosa s javnošću upoznali se s radom Dinamovog PR-a

Studenti treće godine VERN'ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija su zajedno s voditeljicom studija Stanom Odak Krasić, posjetili Građanski nogometni klub Dinamo Zagreb.

Posjet je organiziran u okviru predmeta Odnosi s javnošću u sportu, a naše je studente na terenskoj nastavi ugostila glasnogovornica kluba Sandra Špičić, koja je u Dinamo došla prije nešto manje od godinu dana. Studente je upoznala s dinamičnim poslom kojeg obavlja uz pomoć svojih kolega, a među njima je i klupski  novinar, Vedran Attias. On je zadužen za novinske članke te community management, budući da klub komunicira na najpopularnijim društvenim mrežama, Instagramu, Facebooku, Twitteru i You tubeu. Kažu da su im ti kanali najoptimalniji za prenošenje informacija na brz i zanimljiv način.

Osim uobičajenog obilaska terena, svlačionica i fotografiranja kraj slavnih trofeja, studenti su imali prilike vidjeti i kako izgleda službena konferencija za novinare. Nakon  prezentacije koja zaokružuje priču o Dinamu kao najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu, studenti su postavljali pitanja o prednostima i manama koje prati sportski PR, kako izgleda jedan dan u klubu, koliku slobodu u donošenju odluka ima njihov ured za odnose s javnošću te koje su daljnje aktivnosti u komunikaciji s navijačima.

Naši su domaćini posebno naglasili uspješnu suradnju nogometaša sa zajednicom, način na koji brandiraju igrače koji svojim radom i upornošću  motiviraju najmlađe da se bave sportom, te promiču sport i zdravu prehranu u osnovnim školama.

(Hana Leaković)

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 29.6.2015.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: terenska-nastava, odnosi-s-javnošću, Odnosi-s-javnošću-i-studij-medija, Odnosi-s-javnošću-u-sportu, Stana-Odak-Krasić, Dinamo, GNK-Dinamo-Zagreb
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh