University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Terenska nastava

VERN'ovi studenti stekli dodatna znanja o reviziji posjetom Hrvatskoj revizorskoj komori

Studenti 3. godine VERN'ovog preddiplomskog studija Ekonomija poduzetništva su krajem svibnja, u okviru terenske nastave na predmetu Revizija, posjetili Hrvatsku revizorsku komoru.

Naše studente i predavačicu Tajanu Kramar Šandl ugostile su Katarina Lasić, tajnica Komore te Branka Petričević, voditeljica Službe za razvoj i stručna pitanja, koje su ih upoznale s radom Hrvatske revizorske komore te ih općenito upoznale s revizijom kao strukom.

Studenti su tijekom posjeta saznali na koji način Komora surađuje s revizorima i revizorskim društvima u Hrvatskoj te ostalim revizorskim komorama u Europi, te na koji način doprinosi poboljšanju rada revizora i revizorskih društava. Gospođa Lasić prezentirala im je rad Hrvatske revizorske komore te oblike podrške za revizore i revizorska društva, dok ih je gospođa Petričević upoznala s edukacijskom i savjetodavnom podrškom koju Komora omogućuje revizorima i revizorskim društvima. 

„Studenti u okviru teorijske nastave na ovom predmetu upoznaju teorijsku osnovu revizije te načine na koje se ona provodi, dok su se na terenskoj nastavi revizorskoj komori mogli uživo uvjeriti u sve prednosti i mane revizije kao profesije. Upravo ih takav način proširivanja praktičnog znanja adekvatno priprema za buduća radna mjesta“, istaknula je predavačica Kramar Šandl.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 21.7.2018.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: terenska-nastava, ekonomija-poduzetništva, Tajana-Kramar-Šandl, revizija, Hrvatska-revizorska-komora
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh