University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Terenska nastava

VERN'ovi studenti Tehničkog menadžmenta se upoznali s projektom rekonstrukcije Radničke

Studenti 2. i 3. godine VERN'ovog preddiplomskog studija Tehnički menadžment su u okviru terenske nastave posjetili trenutno najveće gradilište u Zagrebu na kojem se vrši rekonstrukcija dijela Radničke ceste.

U pratnji predavača Slavka Titana i uz stručno vodstvo odgovornih osoba na gradilištu, naši su studenti saznali koji je generalni plan za Radničku cestu, u koliko će se etapa odvijati projekt rekonstukcije, što je dosad učinjeno i kako će Radnička cesta izgledati nakon što radovi završe.

Stručnjaci su našim studentima objasnili da je Radnička planirana kao jedna od najvažnijih prometno-razvojnih osovina grada Zagreba, ali ostatak njezinog postojećeg, neprimjerenog poprečnog profila, ograničava brži razvoj prostora koji se na nju veže. Nakon što završe svi radovi, Radničkom će se moći povezati gradska zaobilaznica, a zračna luka Franjo Tuđman dobit će izravnu povezanost s urbanom cjelinom grada, kroz tramvajsku liniju do Kvaternikovog trga. Zagreb bi se tako napokon priključio mnogim europskim metropolama kojima je dobra prometna povezanost sa zračnom lukom jedan od najvažnijih prometnih prioriteta.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 4.5.2018.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: terenska-nastava, Tehnički-menadžment
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh