University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Međunarodni dan vjerskih sloboda

VERN'u dodijeljeno priznanje "dr. Branko Lovrec" za uvažavanje vjerskih sloboda

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana vjerske slobode, Veleučilištu VERN' dodijeljeno je priznanje "dr. Branko Lovrec" za uvažavanje vjerskih sloboda studenata.

Priznanje je preuzeo Branko Štefanović, predsjednik Upravnog vijeća VERN'a, na svečanoj skupštini Udruge za vjersku slobodu u Republici Hrvatskoj koja je 26. siječnja održana u Zagrebu. Ovogodišnjim su laureatima pripala dva priznanja za uvažavanje vjerskih sloboda studenata, te po jedno priznanje za odvažno zastupanje vjerskih sloboda roditelja u odgoju djece, te za poštivanje vjerskih sloboda u obrazovanju i razvoju visokoškolskih institucija.

Proslavi je prisustvovalo više od 150 sudionika, među kojima su bili visoki predstavnici vjerskih zajednica, države i Vlade Republike Hrvatske, te stranih veleposlanstava.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 30.1.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, priznanje, priznanje-za-uvažavanje-vjerskih-sloboda-studenata, Međunarodni-dan-vjerske-slobode, vjerske-slobode, uvažavanje-vjerskih-sloboda, vjera, Branko-Lovrec
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh