University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Integracija

Visoka škola Kairos pridružila se VERN'ovoj akademskoj obitelji

Zadovoljstvo nam je objaviti da se VERN'ovoj akademskoj obitelji pridružio novi član, Visoka škola za odnose s javnošću Kairos.

Ovime se VERN'u pridružio preddiplomski stručni studij Odnosa s javnošću i medija, čime je nadopunjena vertikala medijsko-komunikacijskih studija Veleučilišta VERN', na kojem se sada izvodi ukupno 11 studijskih programa.

Kolegama studentima i profesorima s Kairosa želimo dobrodošlicu u VERN'ovu akademsku obitelj. Ova četvrta akvizicija dodatno će doprinijeti razvoju akademskih kompetencija iz područja medija, novinarstva i komunikacija, na obostrano zadovoljstvo. Čvrsti temelj za udruživanje ovih institucija prepoznali smo u komplementarnosti naših obrazovnih programa i bliskosti obrazovnih ciljeva.

Ovom integracijom realiziraju se zacrtane etape progresivnog izrastanja VERN'a u integrirano, inovativno i europsko sveučilište sa šest akademskih disciplina: ekonomija, financije, mediji, turizam, ICT, a uskoro i primijenjene umjetnosti.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 10.1.2014.
 
Ključne riječi: VERN, odnosi-s-javnošću, mediji, Kairos, Visoka-škola-Kairos-pridružila-se-VERNu, pridruživanje-Kairosa, studij-odnosa-s-javnošću, studij-odnosa-s-javnošću-i-medija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh