University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
EU projekt

Započela osmodnevna radionica za VERN'ove profesore u okviru EU projekta

U okviru EU projekta osmišljavanja i razvoja preddiplomskog studija poduzetništva, umjetnosti i dizajna, na VERN'u je započela prva trening radionica za profesore Veleučilišta VERN', kao dio 4. aktivnosti projekta.

Sudionike je na otvaranju radionice pozdravila Tea Gagro, voditeljica EU projekta na VERN'u, a sam trening je održala Maja Jukić, koordinatorica za metodologiju.

Osmodnevnoj radionici prisustvuje 40-ak profesora s VERN'a, a cilj je upoznati ih s metodologijom Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO) te im predstaviti novorazvijene dokumente Standard zanimanja, Standard kvalifikacija i Kurikulum.

Projekt Osmišljavanje i razvoj preddiplomskog studija „Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu“ financiran je kroz strukturne instrumente, sredstvima Europskog socijalnog fonda. Projekt traje 18 mjeseci, nositelj projekta je Veleučilište VERN', a provodi se u suradnji s partnerskim institucijama Vaasa University of Applied Sciences iz Finske i Udrugom bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb – UBU.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 29.1.2015.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: IPA, Poduzetništvo-u-primijenjenoj-umjetnosti-i-dizajnu, EU-projekt
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh