Veleučilište VERN'

Ključni pokazatelji

VERN’ danas izvodi ukupno 8 studija na preddiplomskoj i 6 na diplomskoj razini, na kojima studira više od 2.000 studenata, dok VERN’ova mreža alumnija broji više od 4.500 članova.

saznaj više

Povijest i razvoj

VERN’ je akademski razvoj započeo davne 1994. godine kao prvo hrvatsko privatno poslovno visoko učilište, koje je tijekom svoje transformacije u respektabilnu akademsku instituciju u hrvatsko visoko obrazovanje unijelo poduzetnički način razmišljanja i poduzetničku poslovnu kulturu.

saznaj više

Projekti

Organizacija i implementacija različitih projekata jedna je od ključnih konkurentskih odrednica naše institucije. Projekti na kojima sudjelujemo, u suradnji s različitim dionicima iz obrazovanja i gospodarstva, pružaju nam kvalitetne i realne spoznaje o trendovima u današnjem društvu.

saznaj više

Education meets Business

U skladu s višegodišnjom orijentacijom i tradicijom obrazovanja stručnjaka za potrebe gospodarskog razvoja u europskom i globalnom kontekstu, VERN’ pokreće niz inicijativa za snažniju suradnju između akademskog i gospodarskog sektora objedinjenih u konceptu #EducationmeetsBusiness

SAZNAJ VIŠE

Tko smo

UPRAVA

Upravu Veleučilišta VERN’ čine predsjednik Uprave i dva člana.

SAZNAJ VIŠE

Upravu Sveučilišta VERN’ čine predsjednik Uprave i dva člana.

SAZNAJ VIŠE

UPRAVNO VIJEĆE

Upravno vijeće Veleučilišta VERN’ čine predsjednik Upravnog vijeća i četiri člana.

 SAZNAJ VIŠE

Upravno vijeće Sveučilišta VERN’ čine predsjednik Upravnog vijeća i dva člana.

SAZNAJ VIŠE

Strategija, vizija i misija

Obrazovani, poduzetni i društveno odgovorni ljudi nositelji su održivog razvoja i blagostanja zajednice.

saznaj više

Kvaliteta

VERN’ je strateški opredijeljen za ostvarivanje najviših nacionalnih i međunarodnih normi i standarda kvalitete u visokom obrazovanju i poslovanju. Kultura kvalitete je zajednička vrijednost i odgovornost svih dionika ove institucije i iskazuje se našom politikom kvalitete.

saznaj više

Suvremene teme

Suvremene teme su međunarodni znanstveni časopis koji izdaje Veleučilište VERN’, a u njemu se nalaze prethodno neobjavljeni radovi iz politologije, sociologije, komunikacijskih znanosti i suvremene povijesti koji se bave područjem jugoistočne Europe. Časopis objavljuje radove jednom godišnje, na hrvatskom i engleskom jeziku, a besplatno je dostupan online.

SAZNAJ VIŠE

Dokumenti

Temeljni dokumenti, natječaji, dokumenti za prasku

SAZNAJ VIŠE