University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Studentski kongres

Na VERN'u održan 1. Kongres studentskih udruga Republike Hrvatske

Na VERN'u je u petak 13. ožujka održan 1. Kongres studentskih udruga Republike Hrvatske, pod nazivom „Od studenta do lidera“. Sudionike skupa – studente, ugledne predavače, poduzetnike i predstavnike gospodarsko-političkog života – pozdravila je Višnja Grozdanić, VERN'ova prodekanica za studije koja je im je poželjela dobrodošlicu te zanimljivu i uspješnu diskusiju.

A organizator kongresa, Udruga studenata VERN'a, pobrinuo se da studentima osigura zaista zanimljiv i raznovrstan sadržaj, pa su na događanju gostovali Mirela Holy (predsjednica OraH-a), Zdravko Kedžo (profesor na VERN'u), Saša Cvetojević (poduzetnik i suosnivač ZIP-a), Luka Abrus (poduzetnik i predavač na VERN'u), Dario Šafarić (direktor marketinga u globalnoj tvrtki Media Soft i VERN' Alumni) te ekonomski analitičar Željko Kardum. Poduzetnici na kongresu proglasili su i najbolje studentske projekte u akademskoj godini 2013./2014.

U okviru predavanja, prezentacija i panel diskusije zaključeno je kako je znanje najdragocjeniji resurs kojim mladi raspolažu te da se dodatnim angažmanom u studentskim udrugama i na raznim projektima razvijaju znanja i vještine koje su vrlo značajne za uspješno integriranje u svijet rada nakon završetka studija.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 18.3.2015.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Dario-Safaric, Višnja-Grozdanić, željko-kardum, Udruga-studena-VERNa, MIrela-Holy, Saša-Cvetojević, Zdravko-Kedžo, Kongres-studenstkih-udruga-Republike-Hrvatske, Luka-Abrus
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh