University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Sport i rekreacija

Održan „Studentski dan sporta“ u organizaciji VERN'a i HASS-a

U Zagrebu je održan „Studentski  dan sporta“, zabavno-sportska manifestacija koju su zajednički organizirali Veleučilište VERN' i Hrvatski akademski sportski savez (HASS).

Pod motom „Pusti malo knjigu, ajmo se gibat“, građani svih uzrasta i studenti sudjelovali su u rekreativnim i natjecateljskim sportskim aktivnostima u čak trinaest različitih sportova, na više lokacija u užem centru grada (Trg bana Jelačića, Tkalčićeva ulica, kula Lotrščak, Europski trg, Zrinjevac i Oktogon prolaz). Građani su se rekreativnim aktivnostima bavili u devet različitih sportova (stolni tenis, šah, slobodno penjanje, boćanje, rukomet, street workout, boks na vreći, golf i ergometar), dok su studentski timovi s brojnih fakulteta snage odmjerili na turnirima u futsalu, košarci i odbojci na travi. Završni sportski događaj bila je city cross utrka dužine 1,2 kilometara u kojoj su osim studenata sudjelovali i mnogi građani.

Najbolje plasiranim timovima i pojedincima na kraju događanja su podijeljene medalje i pehari:

#

FUTSAL:

KOŠARKA:

1 . mjesto

Sveučilište Sjever

Warm up

2. mjesto

All In

Sveučilište Sjever

3. mjesto

Prijatelji s faksa

Ekadiša 93

 

#

ODBOJKA:

CITY CROSS (m):

CITY CROSS (ž):

1. mjesto

Sveučilište Sjever

Luka Pumančić

Tea Faber

2. mjesto

Trio fantastico

Sven Kos

Sanja Đapić Šriga

3. mjesto

Backstreet girls

Fran Marčinko

Marija Mrđen

Također, ovom su prilikom dodijeljena i odličja najboljim natjecateljima i momčadima s nedavno održanog Sveučilišnog prvenstva grada Zagreba u krosu.

Glavni cilj „Studentskog dana sporta“ je promocija bavljenja sportskim aktivnostima te najava najvećeg sportskog događaja u povijesti Republike Hrvatske – „Europskih sveučilišnih igara 2016.“ – koje će se u lipnju iduće godine održati u Zagrebu i Rijeci. Na igrama će sudjelovati oko 5.000 studenata s preko 200 sveučilišta iz više od 40 europskih zemalja.

Cjelokupnu galeriju fotografija pogledajte na VERN' Facebook stranici.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 25.4.2015.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: vern-sport, kosarka, odbojka, futsal, Hrvatski-akademski-sportski-savez, Studentski-dan-sporta, city-cross
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh