University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
O VERN'u
Dobra praksa

Predstavnici Veleučilišta VERN' su na čelu s dekanom Vlatkom Cvrtilom posjetili University of Applied Sciences BFI Vienna, te održali sastanak s poslovnim i akademskim vodstvom.
8.12.2014.
 >
Značaj ove diskusije i ovog dokumenta potvrđuje i činjenica da su na sjednici sudjelovali i predsjednik Republike Ivo Josipović, ministar obrazovanja Vedran Mornar, posebni savjetnik premijera Neven Budak i Michael Teutsch iz Europske komisije.
24.10.2014.
 >
VERN'ovi profesori dr. sc. Branko Krnić te mr. sc. Marijan Milinović predstavili su svoje radove na 4. međunarodnoj konferenciji „Vallis Aurea“ – Focus on: Regional and Innovation Development.
21.9.2014.
 >
Naš kolega Dubravko Blaće plasirao se u finale međunarodnog natjecanja Customer Satisfaction University Award.
16.9.2014.
 >
Na VERN'u je održan panel pod nazivom „Vrijeme, destinacije, manifestacije... Budućnost hrvatskog turizma?“, na kojem su gostovali ministar Darko Lorencin, direktor HTZ-a Ratomir Ivičić, direktor UHPA-a Željko Trezner i predsjednik UPUHH-a Kristian Šustar.
5.9.2014.
 >
Na Veleučilištu VERN' održan panel pod nazivom „Upravljanje energetskim potencijalima RH“, na kojem je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak s ostalim panelistima rezimirao kakva je energetska budućnost Hrvatske.
22.7.2014.
 >
Student VERN'a Dubravko Murgić objavio rad „Psihološki kapital kao čimbenik konkurentnosti“ u časopisu Ekonomska misao.
2.7.2014.
 >
Na turniru je sudjelovalo više od 100 mališana podijeljenih u šest momčadi, a najbolji su nakon dvodnevnog natjecanja bili mladi košarkaši K.K. Sesvete.
10.6.2014.
 >
Na VERN'u je u okviru nastave na izbornom predmetu Konkurentnost, inovacije i razvoj gostovala mr. sc. Sanja Mađarević Šujster, viša ekonomistica Svjetske banke u Zagrebu.
5.6.2014.
 >
Naša predavačica Marija Slijepčević s VERN'ovog preddiplomskog stručnog studija Novinarstvo, sudjelovala je na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji u Budvi, gdje je izložila svoj znanstveni rad.
3.6.2014.
 >
<<<1 2 3 4 5 > >> Ukupno redaka: 88 , Retci: 11-20
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh