University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
O VERN'u
Dobra praksa

Vodeći svjetski stručnjak za lean management Michael Ballé i voditelj doktorskog studija Industrijskog inženjerstva na FSB-u, prof. Nedeljko Štefanić, VERN'ovim studentima i profesorima približili su ovaj poznati model upravljanja.
21.11.2011.
 >
Veleučilište VERN' i A.T. Kearney, jedna od vodećih međunarodnih consulting kuća u području top menadžmenta, u utorak 8. studenog potpisali su Sporazum o suradnji.
10.11.2011.
 >
Na VERN'u je u petak, 28. listopada održana 2. sjednica Savjeta VERN'a. Članovi Savjeta na sjednici su diskutirali o usklađivanju hrvatskog obrazovnog sustava s potrebama tržišta rada.
31.10.2011.
 >
Osnivanje novih tvrtki i smišljanje novih poduzetničkih pothvata jedina su prava mjera za pokretanje gospodarstva, zaključio je prof. Alan Barrell, koji je u organizaciji VERN' Foruma održao gostujuće predavanje za VERN'ove studente i profesore.
21.10.2011.
 >
Dodijeljena su priznanja za najinovativnije tvrtke u Hrvatskoj, prema istraživanju Hrvatski kvocijent inovativnosti koje su proveli Veleučilište VERN', Sense Consulting i tjednik Lider. Istraživanjem se analiziralo koje tvrtke najviše ulažu u stvaranje okruženja poticajnog za razvoj inovacija, a u
17.9.2011.
 >
VERN' je u ožujku ove godine potpisao sporazum o suradnji s Međunarodnim sveučilištem Ženeva (International University in Geneva – IUG).
29.4.2011.
 >
Veleučilište VERN', savjetnička tvrtka Sense Consulting i poslovni časopis Lider, pokrenuli su projekt "Hrvatski kvocijent inovativnosti - HKI", prvo istraživanje koje mjeri inovativnost hrvatskih tvrtki.
2.3.2011.
 >
U petak, 14. siječnja osnovan je Savjet VERN'a. Na osnivačkoj sjednici članovi su prihvatili prijedlog Upravnog vijeća te su za predsjednicu Savjeta izabrali Doris Pack, zastupnicu u Europskom parlamentu, te predsjednicu Odbora za obrazovanje, kulturu, medije, šport i mladež u EU parlamentu.
19.1.2011.
 >
<<<5 6 7 8 9 > >> Ukupno redaka: 88 , Retci: 81-88
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh