University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
EURHODIP

Čestitamo profesorici Amelii Tomašević na EURHODIP-ovoj nagradi za zasluge u obrazovanju

Profesorica na VERN'ovom preddiplomskom studiju Turizma dr. sc. Amelia Tomašević dobitnica je EURHODIP-ove godišnje nagrade za posebne zasluge u obrazovanju (u segmentu ugostiteljstva i turizma).

Nagradu joj je dodijelio predsjednik ovoga udruženja, dr. Cees Van der Klip, na 23. konferenciji EURHODIP-a, koje je sredinom listopada održana u Yerevana u Armeniji.

EURHODIP je najveća europska udruga visokoobrazovnih ustanova u turizmu i hotelijerstvu, s glavnim fokusom na kvalitetu, vitalnost i javnost u obrazovanju, a ovu nagradu dodjeljuje svake godine posebno zaslužnim pojedincima za njihovo djelovanje i rad u obrazovanju budućih stručnjaka. 

„Iznimno sam počašćena. U životu sam imala tri karijere i u svima sam primila najviše nagrade i priznanja. Za rad u hotelu Esplanade primila sam priznanja od Hrvatske udruge hotelijera i Međunarodne udruge hotelijera i restauratera, za rad u Turističkoj zajednici Grada Zagreba primila sam od Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma nagradu za životno djelo, a ovoga puta sam nagrađena i za rad u obrazovanju“, prokomentirala je naša profesorica, koja je između ostalog zaslužna i za uvrštavanje predmeta Kultura turizma, kao srednjoškolskog izbornog predmeta u zagrebačkim školama.

Profesoricu Tomašević je za ovo priznanje nominirao zamjenik predstojnice VERN'ove Katedre turizma, Željko Trezner, inače član Upravnog odbora EURHODIP-a, a Odbor je kasnije potvrdio njegov prijedlog i našoj profesorici dodijelio ovo vrijedno priznanje. 

Čestitamo!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 3.11.2016.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: EURHODIP, Željko-Trezner, Amelia-Tomašević
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh