University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
IPMA

Naš student nagrađen priznanjem za osobna postignuća na području projektnog menadžmenta

Filipa Treznera, VERN'ovog studenta preddiplomskog studija Turizma, peteročlani stručni žiri ovogodišnjeg globalnog natjecanja „Project Management Award“, nagradio je posebnim priznanjem za osobna postignuća u području projektnog menadžmenta.

Podsjetimo, nakon što je krajem prošle godine osvojio nagradu „Project management award“ za najboljeg mladog projektnog menadžera u Hrvatskoj, naš se Filip automatski plasirao u krug predfinalista za ovogodišnje globalno finale koje će se održati 2. rujna u Astani u Kazakhstanu.  

Nakon selekcije svih nacionalnih pobjednika i ostalih prijavljenih kandidata, stručni žiri natjecanja je nedavno odabrao globalnih TOP6 mladih projektnih menadžera, od kojih je u finale odabrao trojcu najboljih mladih projektnih menadžera iz Nizozemske, SAD-a i Australije, a trojci predfinalista dodijelio je posebno priznanje za osobna postignuća u području projektnog menadžmenta:

  • Anup Acharya (Nepal)
  • Denis Fadin (Rusija)
  • Filip Trezner (Hrvatska).

Čestitamo našem Filipu na ovom priznanju i želimo mu puno uspjeha u daljem upravljanju projektima!  

Više informacija o natjecanju i izboru finalista možete pročitati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: HUUP, IPMA Young Crew Croatia
 
Datum objave: 25.8.2017.
 
Ključne riječi: Filip-Trezner, IPMA, Project-Management-Award
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh