University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
O VERN'u
Ključna poboljšanja

VERN'ov Centar za istraživanje tržišta jedan je od centara za razvoj kompetencija u sklopu VERN'a, te kao takav predstavlja sustav podrške VERN'ovim studentima, ali i gospodarstvenicima koji djeluju u Hrvatskoj.
3.3.2015.
 >
Veleučilištu VERN' dodijeljen je međunarodni certifikat uspješnog upravljanja kvalitetom prema zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2008.
11.2.2015.
 >
Profesorica Pletikosa time je promovirana u akademski stupanj doktorice znanosti iz područja društvenih znanosti, polja ekonomskih znanosti, grane makroekonomije.
16.1.2015.
 >
Zimski semestar tekuće akademske godine donio nam je novo, dopunjeno izdanje udžbenika „Turizam i promet“, autora Siniše Horaka, predavača na VERN'ovim studijima turizma.
26.11.2014.
 >
Veleučilištu VERN' dodijeljen je međunarodni ESG Certifikat za učinkovit, razvijen i funkcionalno ustrojen sustav osiguranja kvalitete u obrazovanju.
15.7.2014.
 >
U svojoj novoj knjizi profesor Delač se nastavlja na svoj udžbenik „Mikroekonomija za poduzetnike menadžere“ te daje pregled ključnih, ovaj put makroekonomskih tema, proc­esa i modela, obogaćenih mnoštvom recentnih primjera i podataka.
13.5.2014.
 >
Veleučilištu VERN' uručena je Erasmus povelja za visoko obrazovanje u okviru Erasmus+ programa, koji je usmjeren jačanju znanja i vještina te zapošljivosti europskih građana, kao i unaprjeđenju obrazovanja, osposobljavanja te rada u području mladih i sporta.
9.5.2014.
 >
Koordinatorica i predavačica na VERN'ovom preddiplomskom stručnom studiju Novinarstva, Marija Slijepčević, uspješno je obranila magistarski rad na temu "Specifičnosti organizacije i menadžmenta u medijskoj industriji".
20.3.2014.
 >
VERN'ov inkubator potiče studente na samozapošljavanje realizacijom vlastitih poslovnih ideja, povećanjem kompetencija i uopće razvojem poduzetničke kulture.
2.2.2014.
 >
Veleučilištu VERN' je dodijeljena Erasmus povelja za visoko obrazovanje u okviru Erasmus+ programa, kojom će se osigurati daljnja provedba dijela međunarodnih aktivnosti studenata i profesora na Veleučilištu VERN'.
27.1.2014.
 >
<<<1 2 3 4 5 > >> Ukupno redaka: 41 , Retci: 1-10
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh