University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
ESG

VERN'u dodijeljen međunarodni ESG Certifikat sustava osiguranja kvalitete u obrazovanju

Veleučilištu VERN' dodijeljen je međunarodni ESG Certifikat (Standards and Guidelines for Quality Assurance in European Higher Education Area) za učinkovit, razvijen i funkcionalno ustrojen sustav osiguranja kvalitete u obrazovanju, temeljen na Standardima i smjernicama za osiguravanje kvalitete u europskom prostoru visokog obrazovanja.

„Od ukupno 126 prijavljenih visokih učilišta, Veleučilište VERN' je među jedanaest institucija kojima dodjeljujemo ovaj certifikat i koja je zadovoljila kriterije vanjske prosudbe. Iza vašeg uspjeha stoji naporan i predan rad, interna kultura kvalitete između svih vaših dionika, uvažavanje različitosti i traženje zajedničkog puta ka ostvarenju vaših strateških ciljeva“, izjavila je dr. sc. Vesna Dodiković-Jurković, pomoćnica ravnateljice u Upravi za osiguravanje kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju.

Ona je u ime Agencije za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) Certifikat uručila dekanu VERN'a prof. dr. sc. Vlatku Cvrtili. 

„Zadovoljstvo nam je što smo primili ovaj certifikat jer on označava visoke ocjene parametara koji omogućavaju provođenje obrazovnoga procesa po svim standardima koji studentima omogućavaju stjecanje kvalitetnih znanja, vještina i kompetencija te još jednostavniju prohodnost kroz zajednički europski obrazovni prostor. Ovo nije samo priznanje ustanovi, već mnogo znači i našim studentima jer znaju da studiraju na instituciji koja je procjenjivanja europskim standardima i prema kojima je postigla visoke rezultate“, izjavio je dekan Cvrtila.

Ovim je Certifikatom koji se dodjeljuje na razdoblje od pet godina Agencija za znanost i visoko obrazovanje potvrdila da je sustav osiguravanja kvalitete na Veleučilištu VERN' u skladu sa standardima i smjernicama za osiguranje kvalitete u europskom prostoru visokog obrazovanja.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 15.7.2014.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: azvo, ESG, certifikat, vrednovanje-kvalitete, Agencija-za-znanost-i-vioko-obrazovanje, međunarodni-ESG-certifikat
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh