University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Poslovne studije

Prijave za EFMD Case Writing Competition 2015. – osvoji 2.000 eura

Organizacija European Foundation for Management Development (EFMD), čija je članica i VERN', već više od 30 godina provodi godišnji Case Writing Competition natječaj, u kojem mogu sudjelovati svi VERN'ovi studenti i profesori.

Cilj natječaja je poticati razradu, analitičko razmišljanje, analiziranje i samoinicijativno pisanje inovativnih poslovnih studija o specifičnim tematskim regionalnim cjelinama u globalnom kontekstu.

Teme za ovogodišnje natjecanje podijeljene su u 14 kategorija: društveno odgovorno poslovanje, poduzetništvo, obiteljsko poduzetništvo, financije i bankarstvo, upravljanje lancima opskrbe, rastuće kinesko gospodarstvo, euro-mediteranske menadžerske prakse, afrički poslovni slučajevi, menadžment u Indiji, odgovorno liderstvo, inkluzivni poslovni modeli, poslovni slučajevi Latinske Amerike, MENA poslovni slučajevi te uvođenje tehnologije na tržište.

Kandidati se na natječaj mogu prijaviti individualno ili u timu, isključivo kao predstavnici visokoškolskih institucija ili organizacija, a kategoriju o kojoj žele pisati biraju samostalno. 

Krajnji rok za prijavu na natječaj je 30. listopada 2015., a autori najboljih radova po kategorijama bit će nagrađeni novčanom nagradom u iznosu od 2.000 eura.

Detaljnije informacije o natječaju i prijavama te primjerke prošlogodišnjih pobjedničkih radova možete pročitati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: VERN
 
Datum objave: 12.10.2015.
 
Ključne riječi: EFMD
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh