University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
2014 EFMD Case Writing Competition

Otvorene prijave za EFMD natječaj – napiši najbolju poslovnu studiju i osvoji 2.000 eura

Organizacija European Foundation for Management Development (EFMD), čija je članica i VERN', ponovno provodi svoj Case Writing Competition natječaj koji ima tradiciju dužu od 30 godina. Na natječaj se mogu prijaviti i svi VERN'ovi studenti i profesori.

S obzirom na široki izbor kategorija koje se bave specifičnim tematskim regionalnim cjelinama u globalnom kontekstu, cilj natječaja je poticati razradu, analitičko razmišljanje te analiziranje i samoinicijativno pisanje inovativnih poslovnih studija.

Teme za ovogodišnje natjecanje podijeljene su u 14 kategorija: korporativna društvena odgovornost, poduzetništvo, obiteljsko poduzetništvo, financije i bankarstvo, upravljanje lancima opskrbe, rastući kineski globalni konkurenti, euro-mediteranske prakse upravljanja, afrički poslovni slučajevi, menadžment u Indiji, odgovorni leadership, inkluzivni poslovni modeli, latinsko-američki poslovni slučajevi, MENA poslovni slučajevi, te implementacija tehnologija na tržište.

Kandidati se na natječaj mogu prijaviti individualno ili u timu, isključivo kao predstavnici visokoškolskih ustanova ili organizacija, a kategoriju o kojoj žele pisati biraju samostalno.

Krajnji rok za prijavu na natječaj je 10. listopada 2014., a autori najboljih radova po kategorijama bit će nagrađeni novčanom nagradom u iznosu od 2.000 eura.

Detaljnije informacije o natječaju i prijavama te primjerke prošlogodišnjih pobjedničkih radova možete pročitati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 6.8.2014.
 
Ključne riječi: EFMD, European-Foundation-for-Management-Development, case-writing-competition, pisanje-poslovnih-slučaja, poslovni-slučajevi, VERN-EFMD
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh