University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Ekonomija poduzetništva
18 VERN'ovaca dobilo državne stipendije

Zagreb, 26. veljače – Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa odobrilo je ukupno 2500 novih stipendija za 2009. godinu sukladno prijedlozima sveučilišta, veleučilišta i visokih škola, te prema zaprimljenim prijavama studenata (5925) na Natječaj za dodjeljivanje državnih stipendija redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija i naknada dijela troškova školarine studentima poslijediplomskih studija s invaliditetom. Raspodjela državnih stipendija rezultat je zajedničkoga rada sveučilišta, veleučilišta, visokih škola i Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa kao i sustava više kategorija mogućeg ostvarenja prava na potporu u obrazovanju.
Među stipendistima za ovu godinu je i 18 studenata i studentica Veleučilišta VERN' i to u nekoliko kategorija što je do sada najveći broj. Većina ih je ostvarila pravo na stipendiju upravo unutar glavne, A kategorije državne potpore koja se dodjeljuje osobito nadarenim redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija.

Čestitamo kolegicama i kolegama!

Kompletni rezultati dodjele državnih stipendija za 2009. godinu (popis dobitnika)

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

Ekonomija poduzetništva
na vrh