University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Ekonomija poduzetništva
Čestitke "Top studentici" Mirti Molnar (2. godina ep)

Studentica VERN'a Mirta Molnar osvojila "Top stipendiju za top studente" u konkurenciji svih hrvatskih studenata

U Zagrebu su se danas na svečanosti proglašenja u hotelu The Westin u Zagrebu sastali uvaženi gosti, kandidati za stipendije i članovi Stipendijske komisije koji su odabrali 30 dobitnika najvećih stipendija u Hrvatskoj u sklopu akcije „Top stipendija za top studente“. Ove godine na natječaj se prijavilo rekordnih 685 studenata sa svih hrvatskih sveučilišta, veleučilišta i visokih škola. Stipendijsku komisiju sačinjavaju predstavnici tvrtki partnera koje osiguravaju stipendijski fond u iznosu od 1.200.000,00 kuna u slijedećem sastavu: Andrea Blažićević iz Vipneta, Željka Željka Kontent iz INE, Danko Deban iz INGRE, Maja Rendulić iz Diners Cluba Adriatic, Marko Ranilović iz Podravke, Marija Vucelić-Božičković sa HRT-a, te Robert Bajruši iz Nacionala. U akciju su se od ove godine uključila sva hrvatska veleučilišta i visoke škole kako bi se akciju približilo provedbi Bolonjskog procesa, a novost je i uključivanje Sveučilišta u Puli koje je započelo sa samostalnim radom prošle godine. Zadarsko sveučilište je, kao i prošle godine, dobilo dvije dodatne regionalne stipendije koje omogućavaju zadarski partneri akcije, tvrtke Tankerkomerc, Turisthotel, HSTEC i SAS strojogradnja. Ukupno su podijeljene 32 "Top stipendije".

Veleučilište VERN' ovom prilikom čestita Mirti na ovom iznimnom uspjehu koji je značajan i zbog činjenice da je od ove godine prvi put dozvoljeno natjecanje i za studente sa veleučilišta i visokih škola. Mirta je jedina studentica sa takve ustanove koja je dobila stipendiju.

ČESTITAMO!

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

Ekonomija poduzetništva
na vrh