University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Ekonomija poduzetništva
Čestitke pobjednicima!

Na web stranicama www.liderpress.hr objavljeni su rezultati ovogodišnjeg natjecanja Business Plan Contest. Prvo mjesto i novčanu nagradu osvojio je VERN'ov dvojac. Veleučilište VERN' ovim putem upućuje iskrene čestitke dobitnicima!

____________

Datum objave: 14.06.2007 [17:17h]
Izvor: www.liderpress.hr
Link: OVDJE
Autor: Marija Čekada

Prvo mjesto i 15.000 kuna osvojili Mate Rimac i Dario Šafarić sa Vern'a

Foto: www.liderpress.hr

Najboljim poslovnim planom u finalu ovogodišnjeg natjecanja Busines Plan Contest studentske udruge e-student u kojem se natjecalo deset potencijalnih poduzetničkih pothvata proglašen je plan mladog inovatora Mate Rimca i Darija Šafarića, brucoša Verna

Pobjednički poslovni plan temeljio se na osivanju tvrtke koja bi proizvodila već patentirane Rimčeve proizvode kao što je njegova čarobna rukavica. Pobjednici su kao nagradu dobili 15.000 kuna. Sedmeročlani žiri sastavljen od profesora fakulteta, poduzetnika i predstavnika equity fondova danas je na Ekonomskom fakultetu drugo mjesto i 10.000 kuna dodijelio timu koji je plan temeljio na radu internet portala za darivanje u kojem su bili Borko Morić Milanović, Sinan Mašović i Mariano Petković, a treću nagradu i 5.000 kuna dodijelio je Davoru Debrecinu i Luki Vukeliću.

Na natjecanju je sudjelovalo 26 poslovnih planova i 80 studenata koji su planove predati do 1.lipnja, a morali su biti napisani na standardiziranom predlošku poslovnog plana. Business Plan Contest u organizaciji studenske udruge e-student organizira se drugu godinu za redom, a na natjecanje se prijavilo 193 studenata, od kojih se 80 natjecalo sa 26 poslovnih planova sa 20 fakulteta Zagrebačkog sveučilišta.

Business Plan Contest renomirani međunarodni projekt koji se provodi na najpoznatijim poslovnim školama diljem svijeta, a namijenjen je studentima dodiplomskih i poslijediplomskih studij koji se žele upoznati sa osnovnim poduzetničkim znanjima i vještinama. Priprema natjecanja počela je u ožujku, u travnju i svibnju se održavala edukacija, a svaki modul odnosi se na jedan od dijelova koji čine sastavni dio poslovnog plana (motivacija, istraživanje tržišta i konkurencija, organizacija i management, marketing i promocija, financijska struktura).

 
Galerija slika:
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

Ekonomija poduzetništva
na vrh