University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
EU Projekti
Partneri (PPUD)

Nositelj EU projekta pod nazivom "Osmišljavanje i razvoj preddiplomskog studija – Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu" je Veleučilište VERN', a provodi se u suradnji s partnerskih institucijama – Vaasa University of Applied Sciences iz Finske te Udrugom bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb – UBU.

Vaasa University of Applied Sciences

Vaasa University of Applied Sciences je osnovano 1996. godine i na tom učilištu danas studira više od 3300 studenata, na 17 studijskih programa. Internacionalnost, multijezičnost i multikulturalizam integralni su dio finskog učilišta Vaasa.

Udruga bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i  dizajna Zagreb - UBU

Udruga bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zagreb – UBU osnovana je krajem 2008. godine i djeluje između ostalog kao platforma s ciljem promocije ŠPUD–a i njegove djelatnosti na području Republike Hrvatske i u svijetu.

Primarna funkcija Udruge je provođenje dugoročnih projekata koje osmišljava, aktualizira i provodi glavno i dominantno Tijelo Udruge – Upravni odbor u suradnji sa ŠPUD-om Zagreb.

Sekundarna funkcija Udruge je okupljanje bivših učenika ŠPUD-a, danas studenata, profesora, slobodnih umjetnika i svih ostalih koji na taj način žele promišljati istraživačko-stvaralački karakter svoje struke i aktivno sudjelovati u novim dugoročnim programskim radovima Udruge, te poticati dijalog unutar srodnih umjetničkih struka i članova različite životne dobi, ili pak uživati razmjenu iskustava. Naglasak je stavljen i na osmišljavanje te organizaciju događaja i aktivnosti, koje promoviraju ŠPUD Zagreb i njezinu djelatnost na području Republike Hrvatske i u svijetu.

Ulaganje u budućnost.

www.strukturnifondovi.hr
Projekt je sufinancirala EU iz Europskog Socijalnog Fonda.  

Sadržaj ove internetske adrese isključiva je odgovornost Veleučilišta VERN'.

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh