University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Godišnja skupština EFMD-a

Partnersko Sveučilište Vaasa iz Finske dobitnik EPAS certifikata

U njemačkom gradu Oestrich-Winkelu, 7. lipnja 2010., održana je glavna godišnja skupština organizacije European Foundation for Management Development (EFMD). Skupštini je prisustvovalo i Veleučilište VERN', redoviti član EFMD-a od 2009. godine, koje je predstavljao Ivo Ivančić, izvršni direktor za komunikacije.

Ovaj središni događaj okupio je dvjestotinjak sudionika, uglavnom dekana i direktora visokih učilišta iz Europe te sa drugih kontinenata. U svojoj uvodnoj riječi, Alain Dominique Perrin, predsjednik EFMD-a, pohvalio je proširenje članstva organizacije u protekloj godini koju je, unatoč globalnoj ekonomskoj recesiji, ocijenio vrlo uspješnom u svim segmentima.

Godišnja skupština završena je dodjelom certifikata članicama organizacije. Certifikat je, među ostalima, primilo i VERN'ovo partnersko Sveučilište Vaasa iz Finske, i to EPAS certifikat, za svoj diplomski studij Master in International Business.

Domaćin ovogodišnje Glavne skupštine bila je European Business School, ugledno njemačko privatno sveučilište.

Inače, EFMD je međunarodna neprofitna organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, koja okuplja više od 700 članova iz redova akademske i poslovne zajednice, iz 82 zemlje svijeta. Članice EFMD-a su najuglednije europske i svjetske poslovne škole, kao što su Harvard Business School, INSEAD, London Business School, IESE Business School te IMD.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 14.6.2010.
 
Ključne riječi: EFMD, Ivo-Ivančić, sveučilište-vaasa
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh