University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
O VERN'u
Poduzetništvo 1

Autori: A. Brusić, V. Cvitanović, Z. Gregov, V. Kutnjak, D. Tomić, V. Žanić

Naslov: Poduzetništvo 1

Vrsta: Udžbenik

Cijena: 330,00 kn

Veleučilište VERN', Biblioteka Business Class, Zagreb, 2009.

Temeljni udžbenik za oblikovanje poduzetničkog pristupa poslovnoj praksi namijenjen studentima stručnih studija. Autorstvo ovog udžbenika potpisuje grupa VERN'ovih predavača (A. Brusić, V. Cvitanović, Z. Gregov, V. Kutnjak, D. Tomić, V. Žanić) s dugogodišnjim iskustvom predavanja ove materije, po mnogim ekonomskim autoritetima, ključne za svako uspješno gospodarstvo.
Ovaj je udžbenik prije svega namijenjen i prilagođen potrebama studenata Veleučilišta VERN', kao i pratećem nastavnom programu s interaktivnim pristupom nastavi.

Bilješka o autorima

Anny Brusić mr. sc.

Rođena 1966. u Rijeci gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je u Zagrebu na Fakultetu edukacijsko-rehabilitacijskih znanosti gdje je 1994. i magistrirala. Od 1999. podučava poduzetništvo. Zaposlena je u Hrvatskoj udruzi poslodavaca na poslovima direktorice Udruge malih i srednjih poduzetnika. Objavila je niz stručnih članaka vezanih uz problematiku malog i srednjeg poduzetništva.

Vesna Cvitanović dipl. oec.

Rođena 1957. u Karlovcu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a od 1990. radi na Zagrebačkom velesajmu gdje je od 2006. direktorica Sektora za sajmove. Od 1999., kao certificirani učitelj/trener poduzetništva u malom gospodarstvu, podučava poduzetništvo te predaje na Veleučilištu VERN' u nastavnom zvanju predavača. Autorica je više objavljenih stručnih članaka vezanih uz sajamsko poslovanje i njegov utjecaj na razvoj malih i srednjih poduzeća.

Zrinka Gregov mr. sc.

Rođena 1961., diplomirala agronomiju, magistrirala biologiju, apsolventica međunarodnog PDS Poslovno upravljanje (MBA). Certificirani učitelj/trener poduzetništva, viši predavač poduzetništva i voditeljica Specijalističkog diplomskog stručnog studija Poduzetnički menadžment na Veleučilištu VERN' u Zagrebu. Samostalno i u koautorstvu objavila 10 znanstvenih i stručnih radova iz poduzetništva te 14 iz biotehnologije.

Vlatka Kutnjak ing.

Rođena 1949. u Zagrebu. Viši dizajn diplomirala je na Tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Kao certificirani učitelj/trener poduzetništva od 1999. godine predaje na Veleučilištu VERN'.

Darko Tomić mr. sc.

Rođen 1954. u Zagrebu. Diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a doktorirao na State University of St. Louis u SAD-u. Certificirani je trener/učitelj poduzetništva, licencirani broker i konzultant za mala i srednja poduzeća. Poslovno iskustvo stjecao je na menadžerskim pozicijama u trgovačkim društvima Pliva d.d., iNA d.d. te kao suvlasnik brokerske kuće Taurus. Zaposlen je na Veleučilištu VERN' kao predavač na katedri Računovodstvo i financije.

Vladimir Žanić mr. sc.

Rođen 1955. u Zagrebu. Diplomirao je na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, a magistrirao na Fakultetu za arhitekturu i građevinarstvo u Zagrebu. Koautor je više knjiga na temu poduzetništva objavljenih u Hrvatskoj i u inozemstvu. Obavljao je poslove Direktora prvog Centra za poduzetništvo u Hrvatskoj te Pomoćnika ministra gospodarstva za obrt, zadrugarstvo, malo i srednje poduzetništvo. U nastavi VERN'a sudjeluje od 2001. kao viši predavač na katedri Poduzetništva.

Imena sudionika na publikaciji:

urednik: Tomislav Štuka, kazalo i korektura: Astrid Pavlović, vizualno oblikovanje: Undo Andu

 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, poduzetnistvo, zrinka-gregov, izdavaštvo, anny-brusić, vesna-cvitanović, vlatka-kutnjak, darko-tomić, vladimir-žanić, udžbenik
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh