University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
MSC Vis

Pokrenuta internet stranica VERN'ove Erasmus ljetne škole na Visu

U Međunarodnom sveučilišnom centru Vis će se od 2. do 15. rujna održati VERN'ova Erasmus ljetna škola, pod nazivom "Osnaživanje za održivost i održivi razvoj u turizmu".

O svim aktivnostima ljetne škole, programu i jedinstvenoj atmosferi u kojoj će studenti i profesori boraviti i raditi, možete se informirati na novopokrenutoj internetskoj stranici VERN'ove Erasmus ljetne škole www.vern-summer-school.com.

Ova će stranica služiti kao glavno informativno mjesto za sve naše studente, te kolege iz Finske, Poljske i Slovenije, koji će se putem nje informirati o aktivnostima u ljetnoj školi, VERN'u i otoku Visu, te post aktivnostima nakon završetka škole.

Neposredno prije održavanja ljetne škole, od 27. do 31. kolovoza u Međunarodnom sveučilišnom centru će se održati i Startup Camp, na kojem će mladi hrvatski poduzetnici predstaviti svoje inovativne ideje, te ih razvijati uz mentorstvo stranih i domaćih investitora, konzultanata i poslovnih stručnjaka. Stručni je žiri odabrao 25 finalista koji će predstaviti svoje startup projekte, a među njima se nalazi i sedmero naših kolega.

Kamp zajednički organiziraju VERN', CISEx i mreža poslovnih anđela CRANE, a pod pokroviteljstvom Američkog veleposlanstva u Republici Hrvatskoj.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 19.7.2012.
 
Ključne riječi: VERN, vis, erasmus, MSC-VERN-Vis, Međunarodni-sveučilišni-centar-Vis, Erasmus-ljetna-škola, MSC-Vis, web-stranica-Erasmus-ljetne-škole, pokrenuta-web-stranica-vernove-ljetne-škole, Međunarodni-sveučilišni-centar-VERN-Vis
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh