University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Upisi
Razredbena provjera

Pristupanje razredbenoj provjeri omogućuje kandidatima ostvarivanje bodova za popust na školarinu pri upisu studija.

Zadnji jesenski rok razredbene provjere održat će se u petak 19. listopada 2018., s početkom u 11:00 sati na Veleučilištu VERN' (Importanne Galleria, Iblerov trg 10, II. kat). Zainteresirani kandidati nadalje, željeni diplomski studij mogu upisati putem intervjua s voditeljem/voditeljicom studija, u nekom od termina navedenih ovdje (termini intervjua).

Konačnom prijavom na termin razredbene provjere smatrat će se uplata od 100,00 kuna na ime troškova održavanja postupka - obrazac uplatnice vidljiv je po završetku neobavezujuće prijave na osobnom portalu kandidata pod "Obrasci – Primjer popunjene uplatnice".

Za diplomske studije propisani su sljedeći uvjeti vrednovanja u sklopu razredbene provjere:

Kategorija

Udio u bodovanju

Prosjek ocjena s preddiplomskog studija

45%

Test općih poslovnih znanja

30%

Studija slučaja

25%

(Ukupno prosječno trajanje je 2,5 sata.)

Rezultati provjera su anonimni, a kandidati će o svojim rezultatima biti obaviješteni putem internetske stranice pod odgovarajućom šifrom.

Sukladno postignutom uspjehu na razredbenoj provjeri, kandidatu se određuje iznos školarine na diplomskom studiju za ak. godinu 2018./19. Detaljnije informacije o modelima i razredima školarina možete potražiti na sljedećem linku – Modeli školarina.

Za ostvarivanje popusta na iznos školarine obavezno je predati svu upisnu dokumentaciju (uključujući i potvrdu o završetku preddiplomske razine studija), zaključno s 19. listopadom 2018.

Dodatne informacije: 
Ana Belić (01.4881.832, ana.belic@vern.hr) i 
Matea Šumak (01.4881.833, matea.sumak@vern.hr)

----------------------------------------------

TVRTKE PARTNERI

Studenti na diplomskoj razini VERN'ovih studija sudjeluju u jedinstvenom programu Tvrtke partneri, unutar kojeg rade na stvarnim poslovnim izazovima eminentnih domaćih i međunarodnih poslovnih organizacija.

Neki od Partnera ovog projekta:

Jesenski rok razredbene provjere održat će se u subotu 8. rujna 2018., s početkom u 11:00 sati na Veleučilištu VERN' (Importanne Galleria, Iblerov trg 10, II. kat). Zainteresirani kandidati nadalje, željeni diplomski studij mogu upisati putem intervjua s voditeljem/voditeljicom studija, u nekom od termina
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh