University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Istraživanje

Rezultati istraživanja: VERN' najbolji privatni fakultet u Hrvatskoj

Prema nezavisnom istraživanju QUDAL (QUality meDAL), koje je proveo Centar za istraživanje tržišta GfK, najveći broj hrvatskih građana smatra da je Veleučilište VERN' najkvalitetnije privatno visoko učilište u Hrvatskoj.

U istraživanju koje je provedeno na reprezentativnom uzorku za opću hrvatsku populaciju, VERN' je osvojio najveći broj (čak 44 posto glasova opredijeljenih) ukupnih glasova za kvalitetu u kategoriji "Privatna visoka učilišta", te osvojio uvjerljivu prvu poziciju.

Istraživanje QUDAL - MEDIA - QUality meDAL provedeno je u potpunosti u skladu s odredbama "Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja" koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR). Ovu certifikacijsku shemu razvila je tvrtka Axios u suradnji s vodećom svjetskom konzultantskom i revizijskom kućom PwC (PricewaterhouseCoopers).

Objave iz medija:

Globus
Večernji list

Liderpress.hr

Net.hr
Tportal.hr
Poslovni savjetnik
SEEbiz.eu
Profitiraj.hr
Zagrebonline.hr
Limun.hr
Žena.hr
Qudal.hr

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 21.12.2011.
 
Ključne riječi: VERN, QUDAL-istraživanje, QUDAL-kvaliteta
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh