University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Sport

Čestitamo – košarkaši VERN'a se plasirali u završnicu Sveučilišnog prvenstva Hrvatske

Košarkaši VERN'a su proteklog vikenda u poluzavršnici skupine B Sveučilišnog prvenstva Hrvatske (UniSport HR) tražili svoj put prema završnici ovog nacionalnog natjecanja i to u susretima protiv momčadi Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Zadru.

Pobjedama od 55:52 nad ekipom „Zagreba“ i 74:69 nad ekipom „Zadra“, naši su dečki kao prvoplasirani u skupini prošli u završnicu natjecanja, u koju se plasiralo i Sveučilište u Zagrebu. Dvjema zagrebačkim momčadima u završnici u Rovinju pridružit će se dvije najbolje ekipe iz skupine A, u kojoj konkuriraju Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Rijeci i Sveučilište u Osijeku.

Detaljniji pregled utakmica možete pročitati na stranici UniSport HR prvenstva

Čestitamo našim košarkašima i želimo im puno sreće u borbi za titulu studentskih prvaka Hrvatske. 

Dodajmo kako su za vikend VERN'ovi studenti nastupili i na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u stolnom tenisu te na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u badmintonu. I dok je stolnosteniska ekipa (Krešimir Jozić , Jan Krešimir Rožman i Bono Vuksan) zauzela 8. mjesto u ekipnom poretku, badmintonsku ekipu (Hrvoje Mamić, Petar Stanišić i Marko Tomasović) su i u pojedinačnom i u ekipnom dijelu natjecanja zaustavili nosioci turnira.

Detaljnije informacije i više fotografija možete pronaći na Facebook stranici VERN' Sporta.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: UniSport
 
Datum objave: 12.4.2018.
 
Ključne riječi: vern-sport, sveučilišno-prvenstvo-hrvatske, VERN-stolni-tenis, vern-košarka, vern-badminton, UniSport-HR
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh