University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Sport

Ispiti i futsal mogu zajedno – VERN'ova momčad u veljači upisala dvije uzastopne pobjede na SPZG

Iako su u veljači studentske misli uglavnom usmjerene prema ispitima, a studenti energiju troše na učenje i borbu s neizvjesnošću, studenti-sportaši se nalaze u još nezavidnijoj situaciji ako im tijekom tog razdoblja traju sveučilišna natjecanja.

A upravo je u takvoj situaciji bila VERN'ova futsal momčad, budući da se utakmice na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u UniSport ZG Futsal ligi održavaju i tijekom veljače.

Unatoč ispitnim obavezama, a možda baš i motivirani zbog uspješno položenih ispita, naši su dečki u ovom „ispitnom terminu“ upisali još dvije uzastopne pobjede – u 4. kolu skupine A su nadigrali momčad Stomatološkog fakulteta 3:0 (Dominik Bach, Stipe Marušić i Ivan Šulter), a u 5. kolu su slavili protiv ekipe Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije 2:1 (dvostruki strijelac Mihovil Prgomet).

Čestitamo našim dečkima, koji natjecanje u UniSport ZG Futsal ligi nastavljaju 25. veljače, kada ih čeka susret protiv momčadi Prehrambeno biotehnološkog fakulteta.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 21.2.2018.
 
Ključne riječi: vern-sport, VERN-Futsal, Sveučilišno-prvenstvo-grada-Zagreba-2018
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh