University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Sport

Kreće program rekreativnog plesa za studente/ice VERN'a – prijave do 28.2.

VERN' Sport od početka ljetnog semestra proširuje asortiman rekreativnih aktivnosti za studente, koji će se od početka ožujka moći rekreativno baviti i plesom.

Rekreativni program plesa je namijenjen, kako za početnike/ce, tako i za naprednije plesače/ice, a obuhvatit će različite stilove: jazz, urban, komercijalni, latino...

Plesni program će voditi VERN'ove studentice Andrea i Lea koje se već dugi niz godina bave plesom, a odvijat će se tokom tjedna u popodnevnim ili večernjim satima, u prostoru plesnog centra Escape (Odranska ulica 1, Zagreb).

Sudjelovanje za studente/ice je besplatno, a za program se moguće prijaviti najkasnije do srijede 28. veljače do 12:00 sati (formiranje grupe), na email adresu mario.kralj@vern.hr.

Sadržaj prijave: ime i prezime, stil/ovi za koje ste zainteresirani, razina dosadašnjeg poznavanja plesnih tehnika (nemam, osnovno, dobro, odlično) uz naznaku „Prijava za ples!“.

Planirani početak programa je ponedjeljak 5. ožujka.

VERN' Sport želi vam ugodne plesne korake!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 23.2.2018.
 
Ključne riječi: vern-sport, VERN-Ples
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh