University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Sport

Sveučilišno prvenstvo Zagreba: VERN'ovcima 2 zlata i 4 bronce u atletici te zlato i bronca duatlonu

Na ovogodišnjem Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u atletici koje se održalo 23. svibnja na stadionu Mladost, VERN'ovi su ostvarili odlične rezultate i osvojili niz novih medalja. U utrci na 400 m u jakoj konkurenciji, slavio je naš Darijo Simić (zlato), dok je Toni Bosak završio kao treći (bronca), a zapažene su rezultate postigli i Kristijan Kukić (7.), te Paulo Bašić (11.).

Pobjednik utrke na 1500 m bio je naš Marko Kučko (zlato), dok je Paulo Bašić postigao sedmo vrijeme. Osim toga, naša je štafeta u sastavu Marin Marinković, Dario Simić, Toni Bosak i Marko Kučko, osvojila broncu na 4x100 m. U ostalim disciplinama, naš Toni Bosak osvojio je broncu u skoku u dalj (5,47 m), dok je Marin Marinović bio sedmi (4,92 m). Medalju smo uzeli i u skoku u vis gdje je naš Filip Markešić osvojio broncu s preskočenih 1,8 m.

A samo dva dana kasnije, na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u duatlonu koje se održalo na Jarunu, naši su atletičari osvojili i nove medalje. Paulo Bašić je u pojedinačnoj konkurenciji osvojio brončanu medalju, a zahvaljujući odličnim rezultatima Darka Šafrana (4.) i Marina Marinkovića (5.), naši su dečki osvojili i zlato u ekipnoj konkurenciji.

Čestitke našim atletičarima i duatloncima!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 27.5.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, atletika, vern-sport, duatlon, VERN-duatlon, Sveučilišno-prvenstvo-grada-Zagreba-2013, VERN-Atletika, zlato-u-atletici, zlato-u-duatlonu, atletičari-verna, skok-u-dalj, skok-u-vis, sportaši-atletičari
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh