University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Studenti
Nagrade i stipendije

 

„Mlada nada“ HUOJ-a: VERN'ovim studenticama priznanje „u kategoriji izvan konkurencije“

Na dodjeli godišnjih studentskih nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) – „Mlada nada“ – koja je održana početkom prosinca u Zagrebu, VERN'ovim studenticama Magdaleni Denoni i Marini Kirinčić Zupičić, uručene su potvrde o sudjelovanju, kao priznanje izvrsnosti za njihove projekte u „kategoriji izvan konkurencije“.

 

Putuju u San Francisco: News portalom za izbjeglice naši studenti se natječu za milijun dolara

Pobjedom na nacionalnom finalnom pitchu, VERN'ov studentski tim u sastavu Karlo Tašler, Tomislav Zvonarek, Jan Martinjaš i Anto Lovrinović osvojio je put na regionalno finale globalnog studentskog natjecanja HULT Prize 2017., u regiju prema vlastitom izboru (London, San Francisco, Boston, Dubai ili Šangaj), u kojem će se boriti za ulazak u finale i glavnu nagradu od 1.000.000 američkih dolara za realizaciju svoje ideje.

 

Naš student Filip Trezner proglašen najboljim mladim projektnim voditeljem u Hrvatskoj

Filip Trezner, VERN'ov student preddiplomskog studija Turizma, proglašen je najboljim mladim projektnim voditeljem u Hrvatskoj i dobitnik je nagrade „Project management award“, prema izboru Hrvatske udruge za upravljanje projektima.

 

Rad naših profesorica i studenata proglašen najboljim na jakoj konferenciji u Lisabonu

Na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji „5th International Conference on Heritage and Sustainable Development“, koja je održana u Lisabonu, rad VERN'ovih profesorica i studenata proglašen je najboljim radom na konferenciji i dodijeljeno mu je priznanje „Best paper award“.

 

Čestitamo – naš student Filip Trezner dobitnik Državne nagrade za volontiranje

Filip Trezner, VERN'ov student 2. godine preddiplomskog studija Turizma, dobitnik je Državne nagrade za volontiranje za 2015. godinu – najvišeg priznanja Republike Hrvatske za volonterski rad i promicanje volonterskih aktivnosti.

 

Čestitamo – naša studentica Andrijana Jurakić osvojila 3. mjesto na Underwater Photo Marathonu

Naša studentica Andrijana Jurakić je na nedavno održanom natjecanju iz podvodne fotografije, Underwater Photo Marathon 2016., na nacionalnoj razini osvojila 3. mjesto, dok je u natjecateljskoj kategoriji „Compact“, među 112 natjecatelja osvojila odlično 12. mjesto.

Studentski tim New Horizons putuje na regionalno finale HULT Prize 2016.

Pobjedom u nacionalnom finalu članovi tima New Horizons su osvojili putovanje na regionalno finale HULT Prize 2016. prema vlastitom izboru – London, San Francisco, Boston, Dubai ili Šangaj – gdje će se uz studentske timove iz cijeloga svijeta boriti za glavnu nagradu – milijun američkih dolara za realizaciju svog projekta.

Naši studenti osvojili 1. mjesto za inovaciju projektom u području cirkularne ekonomije

VERN'ovim studentima Ivi Nevistić, Anamariji Garbin, Enesu Nahiću i Lari Patriciji Peršin, članovima tima „EKO EKO“, u listopadu je dodijeljena nagrada za osvojeno 1. mjesto u kategoriji „Inovacije“ na natječaju „Inovacijama mijenjamo svijet nabolje“.

Čestitamo – naš Karlo Kolesar ponovno izabran za predsjednika Vijeća studenata VIVS-a

VERN'ov student Karlo Kolesar ponovno je imenovan predsjednikom Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske.

Čestitamo – naš student Dino Juratovac pobjednik natječaja CROATIA zdravstvenog osiguranja

Student VERN'ovog preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija, Dino Juratovac, pobjednik je prvog studentskog natječaja CROATIA zdravstvenog osiguranja, za „razvoj novog programa zdravstvenog osiguranja namijenjenog mladima i razvoj lifestyle programa dopunskog zdravstvenog osiguranja“.

Čestitamo VERN'ovim studentima na osvojenom 2. mjestu na Case Study Competition natjecanju

Tim VERN'ovih studenata – Ana Martinić s diplomskog studija Poduzetnički menadžment te Martin Jakovac i Luka Kramberger s diplomskog studija Računovodstvo i financije – osvojio je odlično 2. mjesto na ovogodišnjem natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva Case Study Competition 2015., studentske udruge eSTUDENT.

Naša studentica u pobjedničkom timu na natjecanju Ecotrophelia u kreiranju eko prehrane

 

Naša studentica Jana Jazbec s 3. godine VERN'ovog preddiplomskog studija Ekonomije poduzetništva je sa svojim timom osvojila prvo mjesto na natjecanjuEcotrophelia, u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda.

Predsjednik RH Ivo Josipović čestitao VERN'ovim nogometašima na ostvarenim rezultatima

 

Predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipović u svom je Uredu primiomalonogometnu momčad VERN’a, osvajače brončane medalje na Europskom sveučilišnom prvenstvu u Španjolskoj, prvake Sveučilišnog prvenstva Hrvatske i osvajače brončane medalje na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba.

Čestitamo najboljim studentima na preddiplomskim studijima u ak. god. 2012./2013.

 

Izabrani su najbolji studenti na VERN'ovim preddiplomskim stručnim studijima u akademskoj godini 2012./2013. – Ekonomija poduzetništva, Turizam, Novinarstvo i Poslovna informatika.

Bona Apetit, Ziher.hr i Shareasmus najbolji projekti VERN'ovog Media Training Sessionsa

 

Na Media Training Sessionsu 21.0 održanom proteklog vikenda u VERN'ovom Međunarodnom sveučilišnom centru Vis, studenti VERN'a i Fakulteta političkih znanosti koji su prošli u finale natječaja su pod budnim okom mentora "brusili" svoje medijske startupe.

Još jedno Googleovo priznanje za našeg studenta Dubravka Blaćea

 

Naš student s diplomskog studija Upravljanje poslovnim komunikacijama Dubravko Blaće nedavno je postao certificirani Google AdWords stručnjak. 

Čestitamo našem studentu Dubravku Blaće na osvajanju 1. mjesta na Case Study natjecanju (2013.)

 

VERN'ov student diplomskog studijaUpravljanje poslovnim komunikacijama Dubravko Blaće na ovogodišnjem je Case Study Competition natjecanju osvojio 1. mjesto za case poduzeća L'Oreal Adria.

Čestitamo našim studentima Matei Grbac i Slavku Kekiću na 3. mjestu na Case Study natjecanjU (2013.)

 

Naši studenti Matea Grbac i Slavko Kekić su na ovogodišnjem Case Study Competition natjecanju osvojili odlično 3. mjesto, s projektom za tvrtku Infobip. 

Projekt Earth Rebirth naših studenata pobijedio na Blank_StartUP natjecanju

 

Projekt Earth Rebirth, prvotnog naziva Beaver Cleaner, naše studentice Ekonomije poduzetništva Mateje Jozeljić i studenta Poslovne informatike Andrije Huljeva te njihovog tima, proglašen je pobjednikom Blank_StartUP natjecanja.

Dodijeljeni certifikati polaznicima Software Startup Akademije Microsofta i VERN'a


Na Veleučilištu VERN' održana je dodjela certifikata polaznicima akademije za mlade softverske tvrtke, Software Startup Academy, edukativnog  programa kojeg su zajednički provodili Microsoft Hrvatska i VERN'.

Poduzetnički projekt VERN'ovaca – agencija Zdenac života nagrađena za inventivnost i kreativnost

 

Turistička agencija Zdenac života, koja je osnovana kao poduzetnički projekt VERN'ovih studenata, krajem prošle godine je primila nagradu "Simply the best" za inventivnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice, za 2012. godinu.

Googleova "četvorka" za kampanju VERN'ovog studenta i njegovih timskih kolega

 

Među devet hrvatskih timova koji su ovog ljeta sudjelovali na Google Online Marketing Challengeu, onaj VERN'ovog studenta Dubravka Blaće natjecanje je završio kao drugoplasirani hrvatski tim.

U VERN'ovom Međunarodnom sveučilišnom centru Vis nagrađeni najbolji Startup projekti

 

Proglašenjem najboljih startupa i dodjelom vrijednih nagrada završio je prvi Startup Camp Vis koji se održao u VERN'ovom Međunarodnom sveučilišnom centru na otoku Visu.

Ljetnom Facebook kampanjom student Dubravko Blaće osvojio 2. mjesto na Case Study natjecanju (2012.)

 

Na ovogodišnjem Case Study Competition natjecanju još se jedan VERN’ov student pridružio skupini naših kolega koji su ostvarili visoke plasmane. 

Čestitamo našim studentima na osvojenom 1. i 2. mjestu na Case Study Competition natjecanju (2012.)

 

VERN'ovci su na ovogodišnjem Case Study Competition natjecanju studentske udruge eSTUDENT, ostvarili iznimne uspjehe.

Prijem studenata diplomskih studija: Uručene priznanice pobjednicima stipendijskih natječaja

 

Kako bi obilježili početak predavanja na VERN'ovim specijalističkim diplomskim studijima, za studente je upriličen prijem povodom početka predavanja, na kojem je studentima dobrodošlicu poželio dekan VERN'a Goran Radman.

Državne stipendije dobilo 13 VERN'ovih studenata

 

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta proglasilo je dobitnike državnih stipendija za 2012. godinu, a među njima je i 13 VERN'ovaca.

Naše studentice osvojile 2. mjesto na Case Study Competitionu 2011.

 

VERN'ove studentice Ilona Spajić i Lucija Njirić su u jakoj konkurenciji osvojile 2. mjesto na nedavno završenom natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva, Case Study Competion 2011.

   

Naš student Ivor Snoj sa svojim timom osvojio 1. mjesto i 200.000 kuna

 

Naši su se studenti na ovogodišnjem natjecanju u pisanju poslovnih planova Business Plan Contest 2011., u jakoj konkurenciji od 60-ak timova, okitili i naslovom pobjednika, i plasmanom u TOP 10 najboljih poslovnih planova.

   

Naš kolega Tihomir Simon u pobjedničkom timu

 

Na natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva, koje se održalo u organizaciji IEDC alumni kluba iz Hrvatske, Poslovne škole Bled, pobijedio je tim u čijem je sastavu bio i naš kolega Tihomir Simon, student 3. godine Ekonomije poduzetništva.

   

BICRO sufinancira projekt studenta Ivana Šimanovića

 

Poslovno-inovacijski centar Hrvatske – BICRO je nakon tehnološke evaluacije 85 prijava u drugom krugu ″Programa provjere inovativnog koncepta – PoC″ (Proof of Concept), odabrao 25 projekata za sufinanciranje iz tog programa

   

Luka Sučić osvojio 3. mjesto s aplikacijom Promet HR 

Naš student na prijediplomskom studiju ekonomije poduzetništva, Luka Sučić i njegova tvrtka 1337 Bit, na nedavnom su natječaju Hrvatskog Telekoma ″Budi kreaTivan″, osvojili izvrsno treće mjesto aplikacijom Promet HR, koja olakšava snalaženje na hrvatskim prometnicama.

   

Naše studentice osvojile 1. mjesto na prestižnom međunarodnom natjecanju

Studentice treće godine VERN'ovog studija turizma (ZSM), Natalija Konta i Matea Horvat, u jakoj su konkurenciji osvojile prvo mjesto na međunarodnom natjecanju Marianne Mueller Award 2010., u španjolskoj Zaragozi. Na natjecanju je sudjelovalo više od 150 turističkih fakulteta iz 39 zemalja.

   

Naša studentica Lina Tomašić dobitnica najveće stipendije u Hrvatskoj

U društvu najboljih studenata našla se i studentica 3. godine prijediplomskog studija Ekonomije poduzetništva na Veleučilištu VERN', Lina Tomašić...
   

POSEBNO PRIZNANJE OVOGODIŠNJEG FESTA ZA DIREKTORA TV PLUS I STUDENTA VERN'a

 

Davorin Štetner primio posebno priznanje Festivala tržišnog komuniciranja...
DARIO ŠAFARIĆ OSVOJIO DRUGO MJESTO NA NATJECANJU 'BALKAN CASE CHALLENGE'

VERN'ov student ušao u europsko finale natjecanja u kategoriji Biznis...MATE RIMAC OSVOJIO NAGRADU NA MEĐUNARODNOM STUDENTSKOM NATJECANJU U BRATISLAVI

 

'AMS Active Mirror System' osvojio 3. mjesto...
18 VERN'ovaca DOBILO DRŽAVNE STIPENDIJE

 

Odobrene državne stipendije redovitim studentima za 2009. godinu...
MARIJA KOBAŠLIĆ POBJEDNICA PR KVIZA I DOBITNICA VERN'ove STIPENDIJE

 

Dodijeljena VERN'ova stipendija za specijalistički studij Upravljanja poslovnim komunikacijama...
VERN'ovi STUDENTI OSVOJILI PREMIJEROVU WEB NAGRADU!

 

VERN'ovcima Bojanu Miljkoviću i Aniti Šola iz tvrtke Kreativna poslovna rješenje dodijeljena Premijerova web nagrada...
ČESTITAMO TOP-STIPENDISTICI IVANI STANEKOVIĆ!

VERN'ova studentica jedna od dobitnika najatraktivnije studentske stipendije...DARIO ŠAFARIĆ – JEDAN OD MOZGOVA BUDUĆNOSTI!

 

VERN'ovac u finalu EPH-ova natječaja za mlade kreativce...
ČESTITKE STUDENTIMA!

 

Veleučilište VERN' čestita svojim studentima na osvojenim gradskim i državnim stipendijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske.
ČESTITKE "TOP STUDENTICI" MIRTI MOLNAR (2. GODINA EP)

 

Studentica VERN'a Mirta Molnar osvojila "Top stipendiju za top studente" u iznosu od 40.000 kn ...
ČESTITKE POBJEDNICIMA!

 

Vern'ovi studenti Mate Rimac i Dario Šafarić osvojili prvo mjesto i 15.000 kn za najbolji poslovni plan. Drugo i treće mjesto osvojile su ekipe s Ekonomskog fakulteta u ...
VERNOVCI NA L'OREAL BUSINESS CHALLENGEU!

 

Studenti treće godine prošli prvi krug E-STRAT L'OREAL BUSINESS CHALLENGEA!STUDENT VERN'-a NAGRAĐEN STIPENDIJOM GRADA ZAGREBA

 

Danijel Jojić, student 3. godine VERN'a, nagrađen je stipendijom grada Zagreba...ČESTITKE ALENU KIŠIĆU (diplomirao na VERN'-u 2003.)

 

Čestitamo kolegi Kišiću na imenovanju za pomoćnika direktora Sektora za korporativne komunikacije Podravke d.d. [Prenosimo tekst iz dnevnog tiska (Dnevnik, Večernji List)]

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh