University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Studenti
″Franšiza od A do Ž″

Osvojite stipendiju za seminar o franšiznom poslovanju

Franšizno poslovanje izuzetno je zastupljeno u razvijenim zapadnim zemljama, a sve popularnije postaje i u Hrvatskoj, kako među poduzetnicima početnicima, tako i među uspješnim poduzećima, koja franšizu koriste kao model rasta i izgrađuju vlastitu franšiznu mrežu.

Zbog toga Centar za franšizu Centra za poduzetništvo Osijek i CEPOR – Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva, organiziraju seminar pod nazivom ″Franšiza od A do Ž″. Seminar će se održati 1. listopada 2010., na Ekonomskom institutu u Zagrebu, a na njemu će se govoriti o prednostima i nedostacima franšiznog poslovanja te pravnom okviru franšiznog poslovanja
u Hrvatskoj.

Neke od tema o kojima će se na seminaru raspravljati su:

  • što je franšizno poslovanje
  • pravni okvir franšiznog poslovanja u Hrvatskoj
  • kako od vlastitog poduzeća razviti franšiznu mrežu
  • prednosti i nedostaci primjene franšiznog poslovanja sa stajališta kupca i davatelja franšize
  • prezentacije različitih franšiznih ponuda

Centar za franšizu Centra za poduzetništvo Osijek, odlučio je dodijeliti dvije stipendije za pohađanje seminara "Franšiza od A do Ž".

Zainteresirani za dobivanje stipendije trebaju na e-mail adresu info@fransiza.hr, poslati svoj životopis i motivacijski esej u kojem trebaju objasniti zašto žele pohađati seminar iz područja franšiznog poslovanja. Prednost za dobivanje stipendije imaju nezaposlene osobe i studenti završnih godina fakulteta, a rok za prijavu je 27. rujna 2010. godine.

Više informacija o seminaru i predavačima pogledajte na http://www.fransiza.hr/

 
Ključne riječi: VERN, franšiža-od-a-do-ž
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh