University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Studenti
Workshop u Beču

Prijavi se za menadžment konzalting radionicu

Međunarodna konzultantska kuća Arthur D Little, specijalizirana za strateški i operativni menadžment, u svom austrijskom uredu u Beču, 14. listopada 2010. organizirati strateški workshop za studente.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti iz zemalja središnje i istočne Europe, pa tako i iz Hrvatske.

Prijaviti se mogu studenti i prijediplomskih i diplomskih studija, ali broj sudionika workshopa je ograničen. Za prijavu je potrebno poslati svoj životopis (ne dulji od dvije stranice) te motivacijsko pismo (na jednoj stranici), na e-mail adresu adlittle.vienna@adlittle.com, najkasnije do 4. listopada 2010.

Partner workshopa je OMV Group, vodeća naftna kompanija u Središnjoj Europi, a studenti će u sklopu programa proučavati stvarne poslovne slučajeve, komunicirati sa stvarnim klijentima te steći jasan uvidi u menadžment konzalting.

Više informacija o programu workshopa i načinu prijave potražite OVDJE

Tvrtka Arthur D Little obavlja konzultantske usluge za neke od najvećih i najuspješnijih kompanija na svijetu, a na tržištu je prepoznata kao predvodnik u strateškim, inovativnim i tehnološkim rješenjima. Posluju u više od 20 zemalja, a u njihovih više od 30 ureda, zaposleno je 1000 stručnjaka.

 
Ključne riječi: VERN, workshop, arthur-d-little
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh