University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Studenti
Dan orijentacije 2017.

Brucoši VERN'a se pred početak nove akademske godine družili na „Danu orijentacije“

Na VERN'u je uoči početka akademske godine 2017./2018. održan još jedan „Dan orijentacije preddiplomskih studija“, tradicionalno druženje brucoša s predavačima, predstavnicima studenata i članovima akademske zajednice.

Studentima svih osam preddiplomskih studija – Ekonomije poduzetništva, Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja, Novinarstva, Odnosa s javnošću i studija medija, Poslovne ekonomijePoslovne informatikeTehničkog menadžmenta i Turizma – dobrodošlicu su poželjeli dekan VERN'a prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila i prodekanica za studije mr. sc. Višnja Grozdanić.

Na odvojenim predavanjima, voditelji svakog pojedinog preddiplomskog studija brucoše su detaljnije upoznali sa studijem kojeg su upisali te su im približili nastavni program, studentske aktivnosti i „studentski život“ na VERN'u. Predstavljeni su im i programi VERN' Sport i VERN' Kultura, aktivnosti Udruge studenata VERN'a te mogućnosti za učenje fakultativnih stranih jezika.

Prve dojmove o studijima i budućem „studentskom životu“, brucoši su kasnije razmijenili na druženju u studentskoj kantini.

Cjelovitu galeriju fotografija možete pogledati na VERN'ovoj Facebook stranici.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 29.9.2017.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Dan-orijentacije, Dan-orijentacije-preddiplomskih-studija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh