University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Studenti
Druženje studenata i stručnjaka

Na VERN'u održana 19. Pametna špica, na temu „Gdje ćete biti 2025. godine?“

Na VERN'u je 12. studenoga održana 19. Pametna špica, edukativno-zabavno druženje mladih na kojem je i ovoga puta sudjelovao značajan broj studenata s različitih fakulteta te uspješni mladi stručnjaci i poduzetnici.

Druženje se održalo pod temom „Gdje ćete biti 2025. godine? (Upravljanje promjenama na tržištu)“, a okupljenim su studentima o svojim karijernim počecima, poslovnom uspjehu i planovima za budućnost govorili Iva Goluža (Qushin, VERN' Alumni), Irena Jurjević (redovita članica Društva geštalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske), Mara Majstorović (#samopozitivno), Mate Mijić (Europski parlament), Matija Pinko (Proxy promotions) i Karlo Matić (nositelj licence za TEDx Zagreb).

Uvodno izlaganje je održao voditelj Pametne špice, VERN'ov profesor Saša Petar, koji je predstavio poslovne i tržišne trendove od 2017. do 2020., znanja i vještine koje su potrebne za poslovni uspjeh, faktore konkurentnosti na budućem tržištu, važnost obrazovanja, itd. 

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 23.11.2016.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Pametna-špica
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh