University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Studenti
Dan orijentacije

Uoči početka nastave održano druženje studenata VERN'ovih diplomskih studija

Na VERN'u je održan „Dan orijentacije specijalističkih diplomskih studija“, tradicionalno druženje studenata diplomskih studija s kolegama i članovima akademske zajednice, uoči početka nastave.

Dekan VERN'a prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila studentima je poželio dobrodošlicu i uspješno izvršavanje akademskih obaveza, a prodekanice za studije mr. sc. Višnja Grozdanić im je predstavila svih šest VERN'ovih specijalističkih diplomskih studija i njihove voditelje – IT menadžment, Menadžment održivog razvoja turizma, Poduzetnički menadžmentRačunovodstvo i financije, Upravljanje ljudskim potencijalima te Upravljanje poslovnim komunikacijama – te ih je upoznala s programom „Tvrtke-partneri“, kao i načinom odabira izbornih predmeta, među kojima je također i Design Thinking.

A upravo im je predavač Design Thinkinga na VERN'u, međunarodno priznati stručnjak Oliver Kempkens, putem video poruke predstavio koncept design thinkinga i ukratko ih upoznao sa sadržajem svoga predmeta.

S načinima prijave i polaganja ispita upoznala ih je Ana Belić, voditeljica internih komunikacija, a nakon fotografiranja za X-ice studenti su druženje nastavili u kantini. 

Dragi studenti diplomskih studija, želimo vam uspješno studiranje!

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 24.2.2017.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: održan-Dan-orijentacije, Dan-orijentacije-diplomskih-studija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh