University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Studenti
Vijesti

Naš student novi član Green Meetings Industry Councila 

 

Apsolvent na studiju Turističkog i hotelskog menadžmenta na Zagrebačkoj školi za menadžment – VERN', Denis Uhoda, na međunarodnom je kongresu EIAT 2010., koji se krajem rujna održao u Beogradu, primio brojne pohvale struke te osvojio jednogodišnje članstvo u Green Meeting Industry Council-u.

 ″Osnove jedrenja″ - tečaj za studente 

 

Veleučilište VERN' u suradnji s A.N.A.-om (Academia Navalis Adriatica), za sve zainteresirane studente VERN'a i ZSM-a, organizira školu jedrenja te obuku studenata u jedriličarstvu i pomorskim vještinama.

I priče mogu postati marka

 

Pročitajte članak autorice prof. Romane Franjić, prodekanice za razvoj na Zagrebačkoj školi za menadžment...

Pomoć studentima s invaliditetom

 

Svi studenti s invaliditetom kojima je potrebna pomoć pri studiranju, mogu se obratiti Udruzi za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom, ZAMISLI, koja je otvorila poziv za korištenje njihovih usluga.

Ponude za posao primajte na e-mail 


Inter-američka razvojna banka (Inter-American Development Bank) na jesen raspisuje novi natječaj za zapošljavanje dodatnih praktikanata i zaposlenika. Na natječaj se mogu prijaviti građani iz 48 zemalja članica, pa tako i iz Hrvatske.


 

U kojim okolnostima ljudi postaju poduzetnici?

Ovo je sažetak stručnog članka Teorijski modeli poduzetničke karijere, koji je u časopisu Društvena istraživanja objavila Irena Miljković Krečar, predavačica Psihologije na VERN'u.

PRILIKA ZA PRAKSU I POSAO!


Inter-američka razvojna banka (Inter-American Development Bank) u potrazi je za novim kadrovima – praktikantima i zaposlenicima – koje traži među kandidatima iz 48 zemalja, svojih članica, pa tako i iz Hrvatske.

NAŠ STUDENT UPISAO PARSONS THE NEW SCHOOL FOR DESIGN

 

Nakon VERN'a na grafički dizajn u New York...

NAŠ ALUMNI UPISAO HULT INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL 

 

S VERN'a na poslovnu školu u London...

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh