University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Otvoreni sat diplomskih studija

Upoznavanje studija

Otvoreni sat diplomskih studija

U želji da svim zainteresiranim kandidatima pružimo detaljne informacije o studiranju na VERN'u, za vas organiziramo Otvoreni sat VERN'ovih specijalističkih diplomskih stručnih studija:

Otvoreni sat će se održati u srijedu 19. veljače 2014. na VERN'u (II. kat, Importanne Galleria, Iblerov trg 10), s početkom u 17:30 sati.

Ako želite, svoj dolazak na Otvoreni sat možete potvrditi putem Vašeg osobnog studentskog portala. Osobni studentski portal pokreće se ispunjavanjem neobvezujuće prijave na studij(e) na web linku: eduneta.vern.hr/prijavedip

Otvorenom satu specijalističkih diplomskih studija mogu prisustvovati svi studenti, te osobe zainteresirane za upis na naše diplomske studije. Veselimo se vašem dolasku.

Za sva dodatna pitanja i informacije molimo Vas da se javite našem Odjelu za komunikacije: kolegici Ani Belić (01.4881.832, ana.belic@vern.hr) ili kolegici Matei Šumak (01.4881.833, matea.sumak@vern.hr).

 
Ključne riječi: diplomski-strucni-studij, dan-otvorenih-vrata
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh